Isten és/vagy a Sátán létezik?
Az emberiség nagy titka. Mindenkit érdekel, vajon megírták előre sorsunk a sors könyvébe vagy esetleg ebbe a tervbe a Sátán kontárkodik bele ?
Most végre létezik az oldalon szavazás, így reprezentatív igazságot kaphatunk tőled.
Szerintem minden attól függ, hogy szerinted ki Isten, ki sátán, stb.
Olvassunk Bibliát, kedveseim!
Isten szeret téged, önmagadat mindig és ez minden élethelyzetben igaz.
Isten hisz benned, akkor is, ha Te nem hiszel benne. :)
Én nem hiszem,hogy Isten létezik.
De ha felteszem,tényleg létezik,akkor miért engedi,hogy olyan sok rossz dolog legyen a világban,amit most had ne kezdjek el sorolni.
Mert elkezdhetem én olvasni a Bibliát,aztán ha rájövök hogy Isten szeret azzal mégis mit érek,ha a világ másik részén meg addig percenként hal meg egy éhező gyerek.
Egyiknek a létezésére sincs semmi bizonyítékunk. Azért hisznek ezekben az emberek mert régen valaki kitalálta ezeket a dolgokat és egyre többen hitték el hogy biztos úgy van és egyre természetesebb lett ezekben hinni.
Viszont soha semmi utalás, magyarázat, bizonyíték stb. nincs róluk. Tehát akkor egyáltalán mi alapján vannak róluk leírások, történetek stb? Semmi alapja nics azoknak sem.
"Isten és/vagy a Sátán létezik?"
Nem létezem.
Nins olyan hogy reprezentatív igazság.
Lehet olyan, hogy reprezentatív felmérés az emberek vélekedéséről.
A Gyakori kérdések olvasóinak körében ilyen módon végzett felmérés közel sem remprezentatív a teljes lakossághoz viszonyítva.
Nem csak a felmérés mintavétele miatt, hanem a rosszul feltett kérdések miatt: pl. Egymástól független állításokat teszel egy mondatba. Az egyeikkel egyetértek, amásikkal nem. Semmilyen módon nem tükrözi a lehetséges álláspontokat.
Isten és Sátán az elme dualitása, a polaritás. Csak a fejetekben léteznek.
A valódi isten az a végtelen intelligencia, ami te magad vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!