Bizonyìtani tudnátok nekem, hogy, mièrt lètezik Isten?
Dehát,hogyan hogyjem,ha nincs jelen már az èletemben csak a gonosz.
Csak a gonosz vesz körül.
Ès csapdàban vagyok,Isten ezen nem tud segìteni.
Tehát szamomra mar nem mindenhatò.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
- itt sok elég érdekes válasz közül mazsolázz, melyik felel meg a saját tapasztalatodnak.
egy gondolat: A rossz egymagában nem tud létezni - csak jó rossz dualitásban. Magas szellemi szinten az Abszolútum (Isten, Allah, Brahman, Tao, Buddha-tudat) azt jelenti:
a dualitást meghaladva, felette van. Egy. (alatta is lehet: az a massza)
A csalódásból gyógyulj fel, az kívánom!
"Bizonyìtani tudnátok nekem, hogy, mièrt lètezik Isten?"
Persze:
Egyeske! Ez mi, ha nem évszázados tudás felhalmozása? Állati, vegetatív ösztön?:)))
Én is sokszor éreztem úgy hogy nincs Isten, vagy ha létezik is, nem nekem.
Bármibe kezdek semmi nem sikerül, ami másnak egycsapásra megy. Számtalan példát tudnék még írni, de nem teszem, a panaszkodástól nem lesz jobb.
Csak egyre jobban azt érzem, hogy nincs velem Isten, még akkor sem ha szükség lenne rá.
Bizonyítani nem lehet.Erről szól a hit.Nekem azonban voltak istenélményeim,emiatt szilárdan hiszek Isten létezésében,még ha vannak rossz dolgok is az életben.
Melyik hit vagy vallás ígért bajok,gondok nélküli életet a földön?Egyik sem!
Lépj tovább,akkor is ha nem érted.Ez a hit,bizalom.Nem mindig értjük mi miért történik vagy nem történik meg,még ha hiszünk is.
Itt a gond az,hogy nem lehet tovabb lèpni.
A gonosz csapdájában vagyok.
Ès azèrt nem tudok már hinni,mert ezen Isten nem tud segiteni.
Tehát szamomra nem hatalmas Isten.
Nincs mindenre megoldása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!