S. O. S, mi történt?
Figyelt kérdés
Mostanában elég furcsa dolgok történnek velem! Pl. amikor a szobában vagyok , és nagyon koncentrálok a tv-re , erősen nézem , akkor magától bekapcsolódik....vagy a mobiltelefonok a zsebemben rendszerint kikapcsolódnak!!(ugy hogy billentyűzár van rajtuk)a mikro elromlik amikor én nyúlok hozzá , vagy be akarom kapcsolni , a hajszárítót ha bekapcsolom kicsapja a biztosítékot , ha egy jó elem ami nincs lemerülve megfogom a kezembe , azonnal használhatatlanná válik , mert lemerül , a hajvasalót se tudom használni mert elkezd füstölni ha a kezembe kerül , szal. minden ilyen elektromos tárgyal ezvan!!!Anyummal elmentünk egy helyre ahol az aurámat nézték meg , és ilyen , fehér, ezüst, arany és indigókék volt. Nemtudom , hogy ez számít-e valamit!! Meg pl. bármennyire magasra mászok egy fán , vagy bárhol egyszerűen nem félek , bármennyire magasan vagyok , akár le is mernék ugorni egy 10emeletes házról mert tudom h ugyse lesz semmi bajom.De lehet hogy ez csak azért van mert nincs tériszonyom.Csak eléggé meg vagyok ijedve hogy mi lehet velem!! Légyszi , ha tudtok valami választ ezekre a dolgokra akkor rjatok!!! Köszi!!2010. jún. 9. 12:58
31/40 anonim válasza:
10 emeletes ház tetejéröl leveted magad majd szólj,azt én is megnézném!
32/40 anonim válasza:
méghogy bekapcsolni a tv-t,meg a többi halandzsa,ilyet sokat olvasni a netet..szerintem blöff az egész!
33/40 anonim válasza:
A mi papunk is kiírta egyszer, hogy Sátán vagyok... Pedig milyen jól álcázta magát, a k.rva annyát!
Biztos megunta a szenteltvizet meg a miséket azért vallotta be.
35/40 anonim válasza:
HÁNGOZSÁBAN LEFOGOK SZOKNI A CIGÁRETÁRÓ!!!!
36/40 A kérdező kommentje:
13:20 telekinézis...érdekes!! köszi a válaszod :)
2010. jún. 13. 20:14
37/40 A kérdező kommentje:
14:10
köszi a választ!! huuha , ez elég félelmetesnek hangzik..utánna nézek
2010. jún. 13. 20:15
38/40 anonim válasza:
elég "megrázó" élmény lehet hozzád érni :D
sztem apud építette beléd ezt a biztonsági rendszert :D
39/40 A kérdező kommentje:
19:33
hahaa , ezen jót nevettem :) háát , lehet..de nem hiszem..am. meg h hozzám érnek nem rááázok :D
2010. júl. 3. 10:17
40/40 anonim válasza:
én a mobilra tudnék valászt adni: egyszerüen nem érintkezik jól az aksija és ezért bármikor kikapcsolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!