Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » S. O. S, mi történt?

S. O. S, mi történt?

Figyelt kérdés
Mostanában elég furcsa dolgok történnek velem! Pl. amikor a szobában vagyok , és nagyon koncentrálok a tv-re , erősen nézem , akkor magától bekapcsolódik....vagy a mobiltelefonok a zsebemben rendszerint kikapcsolódnak!!(ugy hogy billentyűzár van rajtuk)a mikro elromlik amikor én nyúlok hozzá , vagy be akarom kapcsolni , a hajszárítót ha bekapcsolom kicsapja a biztosítékot , ha egy jó elem ami nincs lemerülve megfogom a kezembe , azonnal használhatatlanná válik , mert lemerül , a hajvasalót se tudom használni mert elkezd füstölni ha a kezembe kerül , szal. minden ilyen elektromos tárgyal ezvan!!!Anyummal elmentünk egy helyre ahol az aurámat nézték meg , és ilyen , fehér, ezüst, arany és indigókék volt. Nemtudom , hogy ez számít-e valamit!! Meg pl. bármennyire magasra mászok egy fán , vagy bárhol egyszerűen nem félek , bármennyire magasan vagyok , akár le is mernék ugorni egy 10emeletes házról mert tudom h ugyse lesz semmi bajom.De lehet hogy ez csak azért van mert nincs tériszonyom.Csak eléggé meg vagyok ijedve hogy mi lehet velem!! Légyszi , ha tudtok valami választ ezekre a dolgokra akkor rjatok!!! Köszi!!
2010. jún. 9. 12:58
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
am. 15 éves lány vagyok
2010. jún. 9. 12:59
 2/40 anonim ***** válasza:
54%

Ezek nekem is sikerultek mar...

- Erosen koncentraltam es raultem a taviranyitora majd bekapcsolt a tv.

- Kikapcsolt telefon... az semmi en egyszer 16 sms-t kuldtem el haveromnak ugy hogy lezartam a billentyuket, azota amikor futok a buszhoz mindig kezbeveszem.

- A mikrot tudod hogy kell hasznalni?

- Vennek egy uj hajszaritot valoszinuleg zarlatos.

- Nem megmondtam, hogy ne tescos elemet vegyel!

- A hajvasalot meg csak rovid ideig hasznald mert leeg a hajad, nem varnek addig amig elkezd fustolni.

Az aurad rendben nekem libakaki szinu ne izgulj, de azert ne hidd magad Son Gokunak te meg nem tudsz repulni.

2010. jún. 9. 13:06
 3/40 anonim ***** válasza:
55%
Hát, nem biztos, de asszem X-Men-beli mutánslány vagy :)
2010. jún. 9. 13:06
 4/40 anonim ***** válasza:
64%
szerintem meg (f)uri geller eltitkolt ikertestvére vagy...:)
2010. jún. 9. 13:10
 5/40 anonim ***** válasza:
87%

tombolnak a hormonok.:D

Jó legyünk komolyak :)

Nah szóval komolyra fogva a testednek elektromos tartalma nagyobb az átlagnál és ha hozzáérsz valamihez rögtön elektromos kisülést generálsz. Ez a lényege,nem rég láttam egy dokumentum filmet egy brazil pasiról akit meg az áramütés nem károsított vagy egy nőröl aki nem tudott normális életet élni mert égők szétrobbantak, elektromos berendezések romlottak el ha a közelükbe ment és valami mélyebb érzelme volt (pl. harag,düh stb.)Szerintem ez hasonlít a te problémádra, nem figyelted hogy milyen körülmények között történnek ezek a dolgok?

Az aurád színének szerintem nem sok köze van ehhez ,de ezt majd megmondja egy szaki mert én nem értek az ilyen dolgokhoz :D, az hogy nem félsz a magasban szerintem nem különös sok ember van így. Szerintem orvosodtól kérdezd meg hogy ő mit tud az ilyen esetekről.

2010. jún. 9. 13:11
 6/40 anonim ***** válasza:
83%
Nem mondom h az de ez kamunak tűnik vagy lehet ha igaz akkor viszont nagy jelentőséget szentelsz neki jobban felfújod a dolgot.a fán én sem félek minden nap a fa tetején ülök és szerencsés vagy h nincs tériszonyod.De amúgy lehet h igazad van,igazából erre minden ember képes lenne csak ahogy fejlődik a világ elvakítják az embereket....az aurát is mindenki látja gyerek korában csak ahogy nagyobb lesz elfelejti mert nem érzi fontosnak.És hol nézetted meg az aurádat?
2010. jún. 9. 13:12
 7/40 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat , jót röhögtem magamon :D tééleg lehet h csak feljújom a dolgokat!!
2010. jún. 9. 13:19
 8/40 Réti bubuzér ***** válasza:
6%
Hmmmm. Nagyon hasonlít ez a leírás a medvedisznóemberre.
2010. jún. 9. 15:43
 9/40 A kérdező kommentje:
:OOO ne mááárr ,aztaaa , én medvedisznóember. akarok lenni :"D
2010. jún. 9. 16:15
 10/40 anonim ***** válasza:
47%
Harapd meg egyszerre a két fülcimpádat, és nyomban maciröfibácsivá változol!
2010. jún. 9. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!