most először fordult elő ilyen dolog velem,eddig nem hittem semmilyen szellemekben se más természetfeletti dolgokban de mostmár elgondolkoztat...a bnőmnél aludtam akinek pár hónapja halt meg a papája.mi este ültünk a gép előtt és a semmiből leestek a radiátor széléről a könyvek ami 3napja ott álltak mozdulatlanul...közbe rádiót hallgatunk és a könyvleesés után a rádióból olyan hang jött ki mintha vki bezavarta volna az adást és lelassitotta volna...lassitva szót a zene,aztán gyorsan kikapcsoltam...én nagyon megijedtem!!!a csúcspont az volt h éjjel a pár hete elhunyt rokonom szellemét láttam.....ez az álmom és ez az egész történet nagyon felkavart!!mit jelenthetett ez a zálom??és mi magyarázza a könyvleesést és a rádiót!!adjatok tanácsot!!félek...:S
normális válaszokat várok!!
2011. júl. 23. 14:17
1/8 anonim válasza:
ez ma éjjel volt? nem tudom, lehet, hogy kapcsolatba akar veled lépni a meghalt illető..
2011. júl. 23. 14:28
2/8 anonim válasza:
A rádió idéglenes meghibásodását 100% hogy egy közeli manifesztáció okozta. Pontosabban a belöle kiáramló elektromágneses tér, vagy esetleg rádióhullámok. Fényképezd körbe a házat, és meny át rajta hangfelvevövel. Ha van bátorságod, a hangfelvevövel megpróbálhatod felvenni vele a kapcsolatot.
2011. júl. 23. 14:50
3/8 Killgun válasza:
Mindíg rossz személyt választanak a szellemek kapcsolatfelvételre...Sebaj...Kérd meg lefekvés előtt,hogy álmodban mondja el mit akar..
2011. júl. 23. 14:57
4/8 Won válasza:
Ha csak odáig nézzük, hogy leestek a könyvek és megzavarodott a rádió, akor könnyen mondhatnám, hogy poltergeist. De hogy megjelent számodra a rokonod, így már más a helyzet. Ahogy kedves előttemszóló mondta lehetságes, hogy a materializáció zavarta a frekvenciát, de nincs kizárva, hogy a könyvek lelökésére kifejtett erő utóhatása interferálta az adást.
Won
2011. júl. 23. 17:22
5/8 anonim válasza:
Az is okozhatta. Még nem tudjuk pontosan hogy egy ilyen manifesztáció milyen sugárzást bocsát ki, így szinte bármi okozhatta.
2011. júl. 23. 17:25
6/8 anonim válasza:
Csak véletlen egybeesés. A rádiót már írták hogy más. A könyvek meg mint a tányérok egymásnak vannak támasztva és a széltől akármitől vagy szép lassan ahogy csúszik el az összedölhet. Vihar nem volt? Mert akkor logikus hogy a villámok miatt meg a vihar miatt szakadt meg a rádió adása és a könyvek is lehet hogy ahogy csapkod a villám kicsit rezegnek és összedölnek. Az álmod meg csak álom ami azért volt mert bemesélted magadnak hogy ez a két dolog a nem rég elhunyt csávó miatt voltak és ezért a halottakon gondolkoztál és arra gondoltál aki nem rég halt meg és ismerted, szeretted. Nyugi.
2011. júl. 26. 00:00
7/8 A kérdező kommentje:
nemvolt semmilyen vihar,sőt még az ablakok is bevoltak csukva úgyhogy huzat se volt...
köszönöm az eddigi válaszokat:))
2011. júl. 26. 11:41
8/8 anonim válasza:
Ez az anyukámmal fordult elő....este elaludt de a tévé be volt kapcsolva..az Mtv....felkelt,mert kiment valamiért a konyhába,majd amikor visszament,pont Amy Winehous-ról mutattak ilyen néma videó szerüséget...ki akarta kapcsolni a tévét,de nem jó gombot nyomott..szegény úgy megijedt... utána még átakarta venni a tévét hogy megnyugodjon,és pont egy leukémiás embert mutattak.....másnap elmesélte a munkahelyén és ekkor a lámpa elkezdett pislákolni...... o.O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!