Orális sex történt velem, és 2 napra rá fura tünetek jöttek elő és félek, hogy nem-e a hiv vírus tünetei?
Hát végül is tartok tőle, mert iserem őt volt egy hosszú távú kapcsolata aminek vége lett, és utána hirtelen lett neki még kettő utána és utánuk jöttem én...de azt hozzá teszem, hogy 4 napja nem alszok csak 3-4 óra hosszákat és utána naphosszatt vezetek és csak olyan hajnal 2 fele érek ágyba utána reggel 7kor már kelek, de ezt azért nem írtam előbb mert sztem nem sok köze van a tünetekhez, és ha még is akkor miért csak most jönnek elő. Úgy, hogy sztem nem emiatt va
nak most ezek...nem tudom a lány végül is jó húsban volt, meg szép bőre volt...
A HIV fertőzés évekig tünetmentes, tehát ne abból indulj ki, hogy jól nézett ki a lány.
A kezdeti influenzaszerű tünetegyüttes viszont néhány hét múlva alakul ki, nem két napra rá. Tényleg inkább a túlhajszoltság tehet róla.
Én azt mondom, hogy a kimerültséged okozza a tüneteket, esetleg gyomorgyulladás. Fáradtságtól is lehet hőingadozásod, úgymond belső lázad, akár fel is szedhettél valami kis virust, ami torokfájást okoz. Nekem is fájt pl. napokig a torkom, pedig nem fáztam meg és a gyomrom is égett. El tudom képzelni mennyire be lehetsz ijedve, de nyugtasd magad, számtalan más okból lehetnek a tünetek. Valószinű egyszerűen le van gyengülve az immunrendszered, mert hajtásban élsz.
Vegyél be természetgyógyász üzletekben kapható gyógynövény alapú nyugtatót (leghatásosabb a macskagyökér) és aludjál minél többet, mert különben csúnyán legyengülsz a stressz és kimerültség miatt. Én igy jártam nemrég. Mindenféle betegségek utolértek egyszerre, mert túlhajszoltam magamat testileg, lelkileg..
Minden jóra fordul, csak lassits. Kevés az esélye a hiv fertőzőttségednek :)
26/L
Újra én. Nagyon szivesen segitek bárkinek, amiben csak tudok :)
Talán azért izzadsz, mert igy reagál a szervezeted a benned lévő lelki feszültségre. Miközben alszol is rágod magad a mindennapi teendőkön, problémákon, hiszen túl vagy pörögve, főként most, hogy félsz a hiv fertőzöttségtől. Én pl. vizsgaidőszakban, amikor agyonstresszeltem magam és állandóan verejtékeztem, nagyon feszült voltam attól a gondolattól, hogy lehet nem megyek át a vizsgán.
Ezért ajánlottam a nyugtató készitményt, hogy végre az agyad tudjon kicsit "kikapcsolni", legalább éjszaka. Jó éjt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!