S. O. S, mi történt?
Figyelt kérdés
Mostanában elég furcsa dolgok történnek velem! Pl. amikor a szobában vagyok , és nagyon koncentrálok a tv-re , erősen nézem , akkor magától bekapcsolódik....vagy a mobiltelefonok a zsebemben rendszerint kikapcsolódnak!!(ugy hogy billentyűzár van rajtuk)a mikro elromlik amikor én nyúlok hozzá , vagy be akarom kapcsolni , a hajszárítót ha bekapcsolom kicsapja a biztosítékot , ha egy jó elem ami nincs lemerülve megfogom a kezembe , azonnal használhatatlanná válik , mert lemerül , a hajvasalót se tudom használni mert elkezd füstölni ha a kezembe kerül , szal. minden ilyen elektromos tárgyal ezvan!!!Anyummal elmentünk egy helyre ahol az aurámat nézték meg , és ilyen , fehér, ezüst, arany és indigókék volt. Nemtudom , hogy ez számít-e valamit!! Meg pl. bármennyire magasra mászok egy fán , vagy bárhol egyszerűen nem félek , bármennyire magasan vagyok , akár le is mernék ugorni egy 10emeletes házról mert tudom h ugyse lesz semmi bajom.De lehet hogy ez csak azért van mert nincs tériszonyom.Csak eléggé meg vagyok ijedve hogy mi lehet velem!! Légyszi , ha tudtok valami választ ezekre a dolgokra akkor rjatok!!! Köszi!!2010. jún. 9. 12:58
12/40 anonim válasza:
a hajvasaló azért fütöl ,mert elpároloh a hajad nedvesség tartaéma vagy,hogy írajm le:/az nekem is mindig fütölXD iyéen velem is szokott lenni,h elekrtomos dolgok ezt és ezt csdinálnak pl. arra gondoltam,h mi lenne,ha leesen vmi és leesett elkertomos dolog volt,blabla:D
13/40 anonim válasza:
A 13:11-es szólónak igaza lehet. Én is produkáltam ilyeneket, igaz jóval enyhébb "tünetekkel". Próbáld meg elkerülni a "feltőltődést", és vigyázz magadra, akkor nem lesz baj. Kitartást!
14/40 A kérdező kommentje:
köszi az utolsó válaszolónak :)
2010. jún. 9. 18:20
16/40 A kérdező kommentje:
:D
2010. jún. 9. 18:41
18/40 A kérdező kommentje:
21:53..haaahhaahaaa...nem.
2010. jún. 9. 22:27
19/40 anonim válasza:
Ezeket a jelenségeket már elég sokan lejegyezték, tényleg vannak olyan emberek, akik elektromos zavarokat okoznak a szűkebb környezetükben. A 90-es évek elején, amikor divatba jött idehaza is az ezotéria, akkor sok ilyen jellegű dologról hallottam.
20/40 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. jún. 10. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!