S. O. S, mi történt?
Figyelt kérdés
Mostanában elég furcsa dolgok történnek velem! Pl. amikor a szobában vagyok , és nagyon koncentrálok a tv-re , erősen nézem , akkor magától bekapcsolódik....vagy a mobiltelefonok a zsebemben rendszerint kikapcsolódnak!!(ugy hogy billentyűzár van rajtuk)a mikro elromlik amikor én nyúlok hozzá , vagy be akarom kapcsolni , a hajszárítót ha bekapcsolom kicsapja a biztosítékot , ha egy jó elem ami nincs lemerülve megfogom a kezembe , azonnal használhatatlanná válik , mert lemerül , a hajvasalót se tudom használni mert elkezd füstölni ha a kezembe kerül , szal. minden ilyen elektromos tárgyal ezvan!!!Anyummal elmentünk egy helyre ahol az aurámat nézték meg , és ilyen , fehér, ezüst, arany és indigókék volt. Nemtudom , hogy ez számít-e valamit!! Meg pl. bármennyire magasra mászok egy fán , vagy bárhol egyszerűen nem félek , bármennyire magasan vagyok , akár le is mernék ugorni egy 10emeletes házról mert tudom h ugyse lesz semmi bajom.De lehet hogy ez csak azért van mert nincs tériszonyom.Csak eléggé meg vagyok ijedve hogy mi lehet velem!! Légyszi , ha tudtok valami választ ezekre a dolgokra akkor rjatok!!! Köszi!!2010. jún. 9. 12:58
21/40 Salx Narval válasza:
Valaki bekapcsolhatná az én tévémet is, 2 hete néma.
22/40 anonim válasza:
Sok pénzbe kerülhet a mikro nektek!
Nincsen tériszonyod vagy csak szimplán valami öngyilkos jelölt vagy!
Az auráddal meg átbasztak mert látom, hogy valójában piros!
És menny el egy nőgyógyászhoz, mert terhes is vagy!
Szia!
23/40 A kérdező kommentje:
igeen? látod ? azt hogyan? jah és nem vagyok öngyilkos jelölt , és ezt már elsütötték párszor h : terhes vagy....akkor is jót nevettem , mostis , haa-ha-ha-ha
2010. jún. 10. 15:13
24/40 anonim válasza:
szerintem te vagy a SÁTÁN :O
távozzz sátán távozzzzzzzzzzzzzzzz !!
mondd ki háromszor hangosan, h "ekszöszájzbúk" !!!
25/40 A kérdező kommentje:
szinezzük ki a munkafüzeteeet :D a SÁTÁN???? :O
2010. jún. 10. 18:25
26/40 anonim válasza:
Szikrázik körülötted a levegő :3
27/40 A kérdező kommentje:
:O
2010. jún. 13. 12:58
28/40 anonim válasza:
Lehet, hogy telekinézised van.Ez nem vicc.Az a telekinézis, amikor valami tárgyat az akaratoddal irányítassz.Pl ha erősen koncentrálsz rá.
29/40 anonim válasza:
a szmitogep miert nem kapcsolt ki, amikor ele ultel? :P xD
30/40 anonim válasza:
Az aurád színei alapján valószínűleg csillaggyerek vagy. (indigó vagy kristálygyerek) Olvass ezeknek utána a neten. De úgy tudom, hogy a fehér szín jelentheti azt is, hogy idegen lélek, vagy más fizikai test nélküli lény van az aurádban. Ez is okozhat ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!