Történt már olyan veled, hogy arra ébredtél, hogy ott állt előtted egy halott hozzátartozód? Majd amikor kérdezni akartál volna tőle vmit, azonnal eltűnt?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 14:42
2/9 anonim válasza:
Nem de ez valószínűleg az a jelenség amikor felkelés után néhány másodpercig még álmodunk Amint beszélni kezdtél az agyad átállt a valóságra. Olyan volt az egész mint egy álom nem valódi
32/F
3/9 anonim válasza:
Nem. Ez alvásparalízis volt nem?
4/9 Killgun válasza:
Igen,a szellemek alvás közben zsoktak megjeleni :') (nem csak az agyunk szüleményére gondolok,amúgy is...) Ez végülis álom...Ha medrogozol,sincs ott a sárkány a konyhában :'D
6/9 anonim válasza:
Volt,csak nekem nem eltünt hanem nem volt hangom
8/9 anonim válasza:
Egyszer arra ebredtem mintha az ocsem szolt volna hogy ebredjek fel.Mar evek ota kulon orszagban eltunk. Az ejszaka kozepen sms-ben erdeklodtem, hogy jol van-e. Mivel nemzetkozi sofor attol feltem hogy baleset erte es a szelleme jott elbucsuzni. Volt egy szornyu par percem mire valaszolt. Eppen aludt az autoban es az sms-re ebredt.:))
9/9 anonim válasza:
Nem volt még, de ha lenne, valószínű szívinfarktust kapnék, h mit csinál egy hulla az ágyam mellett, a szobácskámban. Talán engem is át akar hívni a túlvilágra? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!