Ez alvás paralízis + egy kérdés?
Mostanában rosszat álmodok azt hogy sötétben vagyok és nagyon félek és olyan mintha lenne ott vmi de nagyon rettegek és olyan mintha tényleg ott lennék de biztos álmodok és álmomban meg sem bírok mozdulni olyan merev vagyok és anyum sokszor jött be mert reszketek és kiabálok meg kimászok az ágyamból(alapból alva járok).Ez alvás paralízis?
És még az hogy viszont ma éjjel amikor lefeküdtem nem mertem elaludni nehogy megint ez legyen de egyszer csak olyan félálomban voltam és volt álmomban egy kerék ami színes volt és volt rajta egy pörgető fogó és pörgött egyre gyorsabban aztán egy nagy csattanás eltűnt és minden fehér volt és állt messze egy nő aki a nevemet mondta és erre felébredtem és utána megnyugodtam és nem volt probléma az éjszaka.Ez mit jelent?
az alvásparalizisekkel szemben legjobb módszer,ha megtanulod félelem nélkül elfogadni.Tudnod kell,hogy nem eshet bajod.Ilyenkor csak annyi történik,hogy érzékeled az asztrál dimenziót.Lehet,hogy az alvásparalizis testenkívüli élménnyel fog folytatódni,de az is természetes dolog,bár vannak,akik sosem élik át...
Viszont:miközben alva jársz,nem lehet se alvásparalizised,sem pedig testen kívüli élményed,mivel ilyenkor a fizikai test "ki van kapcsolva".
a második élményed valamiféle módosult tudatállapot lehetett,egyfajta látomás.Szerintem az őrangyalodat láthattad.Ez is bizonyítja,hogy nincs okod félni.Semmi veszély nem fenyeget,csupén kezdenek kibontakozni "különleges"képességeid.
Szia!
Velem istörténthasonló,bár nem pont ugyanilyen. Egy időben kb 2éve szinte mindennap történt,hogy elaludtam és olyan félálomszerű állapotban voltam és rosszat álmodtam. De nem láttam képeket,csak az érzést éreztem. Megpróbáltam felébreszteni magam de nem tudtam megmozdulni,nem kaptam sosem rendesen levegőt,aztán valahogy mégis sikerült felébrednem. Kitaláltam hogy ez így nagyon em jó,mert mindig úgy érzem mintha megfulladnék és próbáltam a legközelebbi esetkor arra koncentrálni,hogy minél hangosabban vegyem a levegőt,hogy aki mellettem alszik észrevegye és fel tudjon ébreszteni. Azóta egyszer megint előfordult ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!