Kislányom 3,5 éves és mostanában az esti alvása egy háború.
Délben szépen elalszik minden hiszti nélkül de este katasztrófa.
Általában 20-kor alvás.Ez elhuzodik akár 23-ig is mert jönnek a kifogások hogy éhes szomjas pisilni kell kakilni kell stb..
Mindig fél nyolckor vacsizunk igy kizártanak tartom hogy éhes lenne.Szomjas kap inni pisi kaki de akár hányszor felkel nem tudjuk visszafektetni.
Ha 23-kor elalszik akkor összeteszem a kezem végre alszik.
Utána éjfél körül kel hogy fél egyedül ha bemegyek akkor is sir nem tudjuk lenyugtatni így kb. hajnali 3-kor átjön hozzánk és ott alszik tovább.
Mit tegyek hogy megtanuljon ujra magátol elaludni?
10 hos korátol mindig átaludta az éjszakát de kb.két hete ez felborult és sem elaludni sem este aludni nem lehet mert nem tud.
2010. dec. 27. 16:04
1/6 anonim válasza:
ne altasd délután. én sem tudtam annyit aludni. óvodában végig ébren voltam a kötelező csendespihenő alatt...:S este viszont kidőltem 8 körül;)
2010. dec. 27. 16:11
2/6 anonim válasza:
No hallod nálunk ugyanez. Amióta bent alszok nála alszik, mint a bunda. De ha kimegyek, hamar ébred és kiborul, hogy fél. Ez megy 4 hónapja. 1,5 hónap múlva 4 éves lesz. Le szeretném szoktatni erről, mert ez így nem állapot. Remélem lesz értelmes válaszod. Ha megvan a megoldás, kérlek tudasd velem.
2010. dec. 27. 16:20
3/6 anonim válasza:
Delutan egy ora alvas utan keltsd fel, kilencnel elobb ne tedd le. Szerintem nagyon korai nyolckor letenni, ha delutan alszik egy kiadosat.marhara nem almos, ezert nem alszik el nyolckor, es ez a program, jatek, hogy titeket ugraltat. Addig is vele foglalkozol.
2010. dec. 27. 17:30
4/6 A kérdező kommentje:
de hát eddig nem volt ilyen és az oviban is alszik délután.A délutáni alvás is csak 30 perc nem bir tovább aludni viszont este eddig mindig szépen lettete a fejét és aludt most meg nem.
Kedves második én is szoktam mellete lenni mig elalszik de aztán ujra felkell mikor kijövök.
2010. dec. 27. 18:55
5/6 anonim válasza:
Második vagyok: Nekünk nyáron jött ez a félelem egyik napról a másikra. Ő akkor volt 3 és fél éves. Délutáni alvás nálunk se gond, csak az este. Ha végig ott alszom, akkor ő is alszik, ha kijövök , akkor nemsokkal utána fölkel. Valószínű éjjel ellenőrizget, hogy ott vagyok-e még, pedig már egy hónapja nem jöttem ki. De nem tudom mi a megoldás. Majd próbálkozok. Ha van valami eredmény írok.
2010. dec. 28. 07:08
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi én is probálkozok ha lesz eredmély értesitelek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!