Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alvás kérdés, kinek mi vált be?

Alvás kérdés, kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tanácsot hogyan tudnám elaltatni 11 hós babámat, aki csak a mai napig ölben ringatva alszik el. Napo 3xor alszik még, de egyedül sehogy sem megy neki, állandóan feláll, ha egyedül hagyom akkor sír, azt meg én nem bírom ki mert sajnálom.
2011. szept. 25. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
szio Bogi is ringatva aludt el 11 hónapos koráig majd ugy döntött hogy továbbiakban erre semmi szükség maga döl ki ha már fáradt fogja a takaroját aztan elalszik. Ha uram isten ringatni probálnám hát kiköpi a cumiját és elkezd rajta röhögni. Szoval türelem kitartást menni fog. este meg ne ringasd add oda a takaroját s ha már olyanyira fáradt szerintem álomba szenderül. Vagy esteleg adj neki egy macikát ami zenél az is bevált. 1 éves a babám.
2011. szept. 25. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Kislányom 6,5 hónapos. Nagyon nehezen alszik el. De 1 hete Apa rájött végre a titokra. Én eddig próbáltam a kiságyban altatni, ami hatalmas sírásba, zokogásba, hüppögésbe torkollt. 1 hete Apa annyit csinált, hogy a játszószőnyegen maga mellé vette amikor álmos volt. Cumi be, finom simogatás. És kislányom már aludt is :)) Azóta (ezen a héten) én is így csináltam, és siker! Egyszer csak az is elég volt neki, hogy ott fekszem a földön. Többször felnézett, hogy ott vagyok-e, és magától elaludt. Szóval csak annyi kellett neki, hogy lássa, én is fekszem, ha akar odabújik és simogatom, ha akar még játszik egy kicsit. Megitatom, már a cumisüvegen ragad le a szeme, kicserélem cumira, simi és alszik. Hosszú hetekig bajlódtam vele, itthon nem tudott elaludni, borzalmas sírások voltak. Persze tudom, hogy mindenkinél más válik be. Én is megkérdeztem itt, de semmi nem vált be. Minden baba más... Kitartást kívánok!
2011. szept. 25. 09:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megprobálok mindent, van nekünk is kedvenc takarója aminek a csücskeit rágja. Sajnos a cumit már jó ideje eldobta és azóta se kell neki.
2011. szept. 25. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Nagyon remélem, hogy sikerül hamar megtalálni a babád nyitját :)) Nekünk azóta annyira bejött ez a mellette fekszek dolog, hogy már nem is kellek :)) Játszik, és egyszer csak lerakja a fejét (tőlem távol) és alszik. Pár hete ezt meg se mertem álmodni, hogy sírás nélkül is el lehet altatni. Rettegtem, hogy jön a rossz idő, féltem az alvás-időtől. Most már szinte várom, hogy csinálhassam a dolgom :)) El se tudtam képzelni, hogy egyszer ő is bele tud aludni a játékba. És mégsem én jöttem rá, hanem Apa.

Sok sikert!

2011. szept. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!