Nem mindennapi eset, ébren voltam, gépeztem. Nem igazán kérdés inkább tapasztalat megosztás. (? )
Hát, én néha igazán rengeteget gépezek pedig nem is a legjobb a szemem, de gömböket még nem láttam emiatt, sőt, más furcsaságot sem.
Érdekes tapasztalat!
egyszer én is láttam ilyet, általános alsó osztályos voltam, este tanultam az asztalomnál, mikor ugyanerre lettem figyelmes mint te, csak annyi különbséggel, hogy az ablakon ugyanaz a fény piros volt, míg közvetlen mellettem az asztalon fehér, nem lehetett fénytörés, hiszen nem voltak olyan szögben egymással, ráadásul erdő melletti lakótelepen lakunk és nincs semmi olyan magasságban hogy be tudott volna világítani az ablakomon, sikítva rohantam ki anyukámhoz, ő azonnal kiment megnézni, hogy mi volt az, de nem látott semmit, szerencsére azóta nem tapasztaltam, de azóta nem tanulok asztalnál
és még annyit hozzáteszek, hogy pont előtte szórakoztam a tükörrel és a lámpával, úgyhogy azóta azzal se szórakozok :)
ami azt illeti a gömb villám (most én nem a plazmára gondolok) állítólag bárhol megjelenhet, annak nem kell nyitott ablak. [link]
Bár, szerintem nem gömbvillám volt én valami energia gömbre tippelnék, vagy állítólag a lelkek is képesek ilyen formában megjeleni. Annyira nem vagyok szakértője az ilyesminek, engem is érdekkel, hátha valaki mond jobbat .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!