Halak irány a tapasztalat!?
Itt mindent leírnak a halakról. Legközelebb egyből a wikipédián keresd:)
Én teljesen közömbös vagyok. Felőlem az orrom előtt fejbe lőheted magad (durva példa tudom :D) csak az fog zavarni, hogy összepiszkítod a ruhám. Párkapcsolatokat tekintve átlagos vagyok, szóval semmi extra(értem ez alatt, hogy meg nem csalok és aki engem megcsal azt megvetem).
Annyit még hozzá tennék, hogy ha valakit az alapján ítélsz meg, hogy a 12hónap közül melyikben született és az melyik "horoszkóp" jegybe esik akkor sajnállak :(
Akkor ez még a jobbik eset :D mert nevetve olvasom az olyan kérdéseket, hogy "Skorpió a párom, vajon jó lesz?" mintha ezen múlna. De amint látod noha mondják a halakról, hogy érzékenyek meg művész lelkek ami lehet pár emberre igaz is de rám messzemenő hülyeség lenne ezt a skatulyát húzni.
Annyi igaz, hogy az idegrendszerem rendben van, nem nagyon húzom fel magam de ez nem hiszem, hogy minden x hónapban szülöttre igaz lenne :P
Szia kedves kérdező!!!
én is halak nő vagyok,érzékeny barátságos....sokat féltékenykedek,néha hisztis vagyok, és rengeteget sírok...soha nem vagyok jo magamnak...utállom a kétszinűséget és azt utálom legjobban magamban,hogy mindenkinek megakarok felelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!