Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Komolyság+HUMOR=ÉrDeKeSsÉg?...

Komolyság+HUMOR=ÉrDeKeSsÉg? (furi kérdés, alul találod)

Figyelt kérdés
ZERINTETEK LEHET CSÓKOLÓZNI EGY SZELLEMMEL.Nagy hüllyeség ezért nem tudtam ,hogy ide vagy a humorhoz tegyem ,de nagyon érdekelne ,mert kíváncsi vagyok.....ÉS NEM HÜLLYE CSAK ŐRÜLT.:P Ha lehet igaz véleményt írjatok ,és mindenki véleményére kíváncsi vagyok ....:D...Csak bátran!!!!!!!!!
2011. aug. 9. 20:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Az én véleményem az, hogy szájon csókolhatna egy helyesírási szótár, mert rád férne.
2011. aug. 9. 20:15
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

20:15

LIKE

2011. aug. 9. 20:21
 3/16 anonim válasza:
52%

20:15

Ott a pont ;)

2011. aug. 9. 20:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Baj ha direkt írok így??????????De válaszoljatok a kérdésre!!Engem annyira érdekel egy igazi vélemény...ok szarul gépelek értem ,de mi van a kérdéssel???Csak kíváncsi vagyok bocs ,hogy ikrek a horoszkópom ,de ez van.
2011. aug. 9. 20:31
 5/16 A kérdező kommentje:
Amúgy már viccből is írom ,hogy van helyesírási szótárunk csak a költözködésnél otthon hagytuk.
2011. aug. 9. 20:33
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Vegyetek újat, vagy kölcsönözz könyvtárból. És igen, ez a nagyobb baj, mert szerintem ezzel lenézed az anyanyelved. Ha rövidítesz, az még nem ekkora baj...
2011. aug. 9. 20:55
 7/16 anonim ***** válasza:

1. :D

Kérdésre: ezt te is tudod, hogy hülyeség. Felesleges válaszolni.

Helyesírásról alkotott véleményeden meg változtathatnál.

Ha elolvasnád a kérdés kiírásakor a fenti pontokat, ezeket is látnád közte:

- Ügyelj a helyesírási hibák elkerülésére!

Ez meg félig igaz rád, de azért nem árt, ha tudod:

- Ne írj csupa nagy betűvel, ez netikett vétség! Az ilyen kérdések értesítés nélkül törölve lesznek.

2011. aug. 9. 21:27
 8/16 anonim válasza:
Ha találkozol egy szellemmel kérdezd meg tőle,addig is tervezz be egy randevút a nyelvtan tanárral
2011. aug. 9. 21:54
 9/16 A kérdező kommentje:

Ti meg b@sszátok meg mindannyian ,hogy lehettek ekkora se99fejek ,de hát igaz is..."ősembertől ne várj sokat"...

Ekkora b@rom brigádot!!!!!!!!!!!!LOL

2011. aug. 9. 22:51
 10/16 A kérdező kommentje:

Amúgy meg az "anyanyelvemet" direkt gyalázom ,hisz a magyarok pontosan olyanok mint ti ... nem sz emberrel nevetnek együtt hanem az emberen nevetnek együtt"

Még szerencsém ,hogy elköltöztem és ,hogy tudjátok ,pont az ilyenek miatt!!!

2011. aug. 9. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!