Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Új kérdés humor témában?

Új kérdés humor témában?

Figyelt kérdés
Irjatok már nekem fura,röhelyes szavakat,lehetöleg magyarázattal!!!Olyanokra gondolok,mint a kredenc,vájling,hokedli,krampács stb..Elöre is köszi!!
2010. nov. 26. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek nem röhejes szavak, hanem régiesek -_-" Azért a kettő nem ugyanaz
2010. nov. 26. 17:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Ohh..kössz!!Ha nem mondod,hülyén halok meg!!!Én is tudom,h ezek régi szavak,de akkor is viccesen hangzanak és vannak ilyen RÖHELYES szavak a mai szóhasználatban is..pl:Cipekedni,gubbasztani stb.

Nah mindegy,azért ha valaki tud még ilyeneket,akk irja le!!!Köszi

2010. nov. 26. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Óóóó,Ohhhh!!!!

Én tudok párat!

Eszetlen, féleszű, gyengeelméjű, gyagyás, gyogyós, dilis, lökött, buggyant, dinka, lüke, flúgos, eszelős, elmebajos, őrült, idióta, golyós, elmebeteg, elmeháborodott, tébolyodott, tébolyult, zavarodott, ütődött, bolond, degenerált, kretén, retardált, balga, tökkelütött, hibbant, dilinyós, félnótás, gyagya, debil, kasu, bugyuta, eszement, zizi, agyalágyult, suta, esztelen, zakkant, zizzent, buta, dilibogyó, normálatlan, lütyő, tökfej, diló, értetlen, barom, flepnis, agyilag zokni, dili, ökör, ketyós, gyagyás, lüke, naiv, balgatag, oktalan, tökéletlen, együgyű, oktondi, buta, ostoba, bugyuta, korlátolt, agyilag zokni, bumburnyák, tökfilkó, síkagyú, agyatlan, félnótás, süsü, pupák, sötét, dinka, flúgos, csacsi, balga, tökkelütött, féleszű, idióta, eszetlen, gügye, bolond, tyúkeszű....

Szerintem vegyél elő pár könyvet(Tudod!!!Két kemény fedő közte sok-sok lappal!!!) és nekidurálhatod magad egy kis olvasásnak!Akkó maj megismizheted az ancsinyelved!

Vagy figyelmedbe ajánlom az idősebbekkel való csevegést (Nem,idősebb alatt nem a 30éves tanárnénit értem!!!), még a végén ragad rád vmi a koszon kívül is!!! :)

Mellesleg....Inkább mégsem....A végén megint letiltanak! :D

2010. nov. 26. 19:12
 4/4 ŁoŁ ***** válasza:
alulfejlett eszű
2010. nov. 27. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!