Hogyan érintene, ha megszűnne a Humor kategória, és minden humoros vagy annak szánt kérdés törlésre kerülne?
utolsó: adom :D
olyan kérdések vannak ott teeee XDDD
tegnap volt egy olyan hogy egy 13 éves kislány kérdezte hogy msn-en camba kiverte neki (kétszer is)egy 17 éves fiú,azért beleszeretett és elmondja e neki hogy igazából nem 14 hanem csak 13 éves -.^
és basszus még leoltottam a kislányt hogy már bocsika de nekem eszembe se jutna ennyi idősen camozni egy 17 évessel,ráadásul ha nekem elkezdené verni a farkát,tuti küldenék neki egy virtuális pofont és tiltanám a p.csába
erre még asszongya nekem De nagy rib.nc vaaagy-.-
xdxd
vicces volt de sajnos letörölték :(
13l
ja és amúgy a kérdéshez visszatérve,szerintem nem lenne annyira gáz,én amikor vicces kérdéseket eszek fel,direkt kategorizálom,pl egyszer a szépség és divatba kitettemegy kérdést már nem emlékszem,vmi olyasmi volt hogy szerintetek szép vagyok? és belinkeltem ilyen furi képeket,pl ezt:
:D és nem törölték ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!