Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Komolyság+HUMOR=ÉrDeKeSsÉg?...

Komolyság+HUMOR=ÉrDeKeSsÉg? (furi kérdés, alul találod)

Figyelt kérdés
ZERINTETEK LEHET CSÓKOLÓZNI EGY SZELLEMMEL.Nagy hüllyeség ezért nem tudtam ,hogy ide vagy a humorhoz tegyem ,de nagyon érdekelne ,mert kíváncsi vagyok.....ÉS NEM HÜLLYE CSAK ŐRÜLT.:P Ha lehet igaz véleményt írjatok ,és mindenki véleményére kíváncsi vagyok ....:D...Csak bátran!!!!!!!!!
2011. aug. 9. 20:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A mítoszokban volt erre példa talán az ógörög hit-világik eredően. A mítoszokban úgy szerepe mint a "Halál csókja". De ez tényleg hülyeség. Kérdező grat.
2011. aug. 9. 23:08
 12/16 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg az "anyanyelvemet" direkt gyalázom ,hisz a magyarok pontosan olyanok mint ti ..."

"Még szerencsém ,hogy elköltöztem és ,hogy tudjátok ,pont az ilyenek miatt!!!"

Remélem, hogy az őshazádba, Indiába költöztél. Hívd a fajtársaidat is.

2011. aug. 10. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem Izraelbe költözött a zsidaja... Élj boldogan, talán egyszer te is "megvilágosodsz"...

Mivel lettél most jobb azoknál, akik szidtak másokat? Hova költöztél, ha megtudhatom?

2011. aug. 10. 21:46
 14/16 anonim válasza:
Úristen. Én nem vagyok magyar de magyarországon élek már jó régóta. Tudok ezen kívül még pár más nyelven de a magyar nyelv a kedvencem. Itt nincs olyan hogy ha azt mondod hogy kenyér akkor az azt is jelenti hogy kifli, pohár, csibeláb... Jobban kéne tisztelni a magyar nyelvet. Az egész világon milliónyi ember tízezreket adna , hogy tudjon perfekt magyarul erre ilyen nyomorultak mint te akiknek ez az anyanyelvük úgy írnak és beszélnek mint a turistak...gratulálok.
2011. aug. 15. 01:33
 15/16 anonim válasza:
mellesleg ha annyira orulsz, hogy elkoltoztel es pont az olyanok miatt mint akik ide irnak, akkor mi a fenenek irogatsz idiota kerdeseket egy magyar honlapra es varod el, hogy komoly valaszokat kapj?
2011. aug. 15. 07:37
 16/16 Shoemaker válasza:

Mán ,hogy a francba ne lehetne!

Csak először haljál meg!De mán jelleggel!

UI:Bocsesz,de sajnos a szellemek csak és kizárólag magyarul értenek...úgyhogy az első randira egy gyertyafényes nyelvtanórát javasolnék

2011. aug. 18. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!