Mi lehet ez? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap készülődök fürdéshez és a cuccom egyszercsak a másik oldalon volt az ágyon pedig biztosan emlékszem rá, hogy oda tettem a másik oldalra. Meg néha recseg a padló és a bútorok(tudom hogy ez a hőmérséklet változás miatt van, de eddig soha nem recsegett ennyit) és mostanában mimdig rosszat álmodok. Meg elalbás előtt kikapcsolom a tv-t és úgy fordulok be és mikor már kikapcsoltam, de még nem mem fordultam be látok egy sötét alakot (emberi) és most már a tv-t sem kapcsolom ki hanem időzítpőn hagyom.2015. ápr. 19. 18:48
11/14 anonim válasza:
Írjunk legomannak és kérjük tőle tanácsot, de nem árt tudni, hogy amit legoman mond annak az ellenkezője igaz, tehát értelemszerűen az ellenkezőjét kell csinálni, amit legoman mond. Érthető?
12/14 Zsóka__ válasza:
Miért kérdezel tőle, ha nem érzékeled a beszédét? Te viszont beszélhetsz hozz- Mond el neki, hogy menjen egy kórházba, a szülészeti osztályra és vegyen fel egy új testet! Akkor mindenki hallani és látni fogja. Meg tudja tenni.
13/14 Legoman válasza:
Szerintem nem lenne biztonságos egy szellemet a szülészeti osztályra küldeni.
Kérdező, egyébként írtam neked, remélem, hogy sikerül elolvasnod. :)
14/14 Zsóka__ válasza:
Miből gondolod? Az egy jó hely, ahol ki tud választani magának egy új testet, amit élettel és értelemmel fog megtölteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!