Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet ez? Mit csináljak?

Mi lehet ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap készülődök fürdéshez és a cuccom egyszercsak a másik oldalon volt az ágyon pedig biztosan emlékszem rá, hogy oda tettem a másik oldalra. Meg néha recseg a padló és a bútorok(tudom hogy ez a hőmérséklet változás miatt van, de eddig soha nem recsegett ennyit) és mostanában mimdig rosszat álmodok. Meg elalbás előtt kikapcsolom a tv-t és úgy fordulok be és mikor már kikapcsoltam, de még nem mem fordultam be látok egy sötét alakot (emberi) és most már a tv-t sem kapcsolom ki hanem időzítpőn hagyom.

2015. ápr. 19. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Írjunk legomannak és kérjük tőle tanácsot, de nem árt tudni, hogy amit legoman mond annak az ellenkezője igaz, tehát értelemszerűen az ellenkezőjét kell csinálni, amit legoman mond. Érthető?
2015. ápr. 19. 21:04
 12/14 Zsóka__ ***** válasza:
Miért kérdezel tőle, ha nem érzékeled a beszédét? Te viszont beszélhetsz hozz- Mond el neki, hogy menjen egy kórházba, a szülészeti osztályra és vegyen fel egy új testet! Akkor mindenki hallani és látni fogja. Meg tudja tenni.
2015. ápr. 25. 06:07
 13/14 Legoman ***** válasza:

Szerintem nem lenne biztonságos egy szellemet a szülészeti osztályra küldeni.

Kérdező, egyébként írtam neked, remélem, hogy sikerül elolvasnod. :)

2015. ápr. 26. 08:48
 14/14 Zsóka__ ***** válasza:
Miből gondolod? Az egy jó hely, ahol ki tud választani magának egy új testet, amit élettel és értelemmel fog megtölteni.
2015. ápr. 28. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!