Mi lehet ez? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap készülődök fürdéshez és a cuccom egyszercsak a másik oldalon volt az ágyon pedig biztosan emlékszem rá, hogy oda tettem a másik oldalra. Meg néha recseg a padló és a bútorok(tudom hogy ez a hőmérséklet változás miatt van, de eddig soha nem recsegett ennyit) és mostanában mimdig rosszat álmodok. Meg elalbás előtt kikapcsolom a tv-t és úgy fordulok be és mikor már kikapcsoltam, de még nem mem fordultam be látok egy sötét alakot (emberi) és most már a tv-t sem kapcsolom ki hanem időzítpőn hagyom.2015. ápr. 19. 18:48
1/14 anonim válasza:
Kezeltek téged már paranoiával?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem.
2015. ápr. 19. 19:06
3/14 Zsóka__ válasza:
Lehet, hogy ott van egy szellem. Valaki, aki meghalt, de valami miatt ott ragadt. Kedvesen és határozottan mond meg neki, hogy menjen egy kórházba és keressen magának egy új testet.
4/14 Legoman válasza:
Én is szellemre tippelek, vagy hasonló lényre.
Kérd meg, hogy menjen el, mert nagyon zavar.
5/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat, majd megpróbálom! :)
2015. ápr. 19. 19:40
6/14 anonim válasza:
Démon, nézzd meg az Annabelle c. filmet, lelekedet akarja, ne baratkoz vele, ne járj a kedvébe, kergesd el vagy kikészit, ne félj nem bánthat, vegyél szentelt tárgyakat rakd tele a lakást (nálam akciósan megkaphatod)
7/14 anonim válasza:
Hívd Sam és Dean Winchestert, talán segítenek.
8/14 Legoman válasza:
Ha nem válik be, akkor írj. :)
9/14 anonim válasza:
Írjon mindenki Legónak! Legó megmonggya!
10/14 A kérdező kommentje:
Legoman gondoltam írok privibe, de lassú a telóm (mire betölt) ezért itt írok
Megng elmászott valami pontosabban a poharam és vettem a bátorságot és hozzá szóltam, hogy "ki vagy és mit akarsz?"
Erre leesett az egyik fényképem amin csak én vagyok. Na mondom jóvan, nyugi. Ekkor megérdesztem mégegyszer, hogy ki vagy? Semmi. Ok kicsit lenyugodtam, de most már jobban félek.
2015. ápr. 19. 20:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!