Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek mivan olyankor ha...

Szerintetek mivan olyankor ha barátnőm Selfizett egy sírnál?

Figyelt kérdés
elég brutál!! az van h be ment egy temetőbe egy barátommal és nyomtak ey képet ugy h a barátnőm átkarolta a sírt... kérésem ! szerintetek mehet haza vele a szellem mert durva dolgok történnek vele mostanában ami eddig nem...

2014. okt. 28. 21:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem is egy szellem ment haza vele, hanem az egész temetőt haza vitte.

j.kókler

2014. okt. 28. 23:16
 12/26 t_GaRami_a ***** válasza:
Nem is tudtam, majd kipróbálom, köszi a tanácsot. De te is vigyázz a szellem-internetadóra!
2014. okt. 28. 23:20
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
Én is éppen szellemtettem. Az is elég brutál!
2014. okt. 28. 23:27
 14/26 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy a szellem-internetadót nem fogják az élőkre terhelni de hát ki tudja.
2014. okt. 28. 23:31
 15/26 anonim válasza:
Kérdező! Mégis milyen durva dolgok történnek barátnőddel? Pl. nem lájkolták elegen a képét? Mert az tényleg botrányosan durva. Meg persze brutál. Is...
2014. okt. 28. 23:40
 16/26 lmaopony válasza:
A legnagyobb baromsag akit csinalhatott volna..aki nem ismeri a termeszetfeletti eroket az szopik.mar elnezest a kifejezesert..amit csinalt azegy halott ember emlekenek meggyalazasa es ezert bunhodni fog amig meg nem banja.
2014. okt. 29. 12:29
 17/26 anonim ***** válasza:
Nyugj csak a madárpókokkal teli kriptákban van ilyen (hogy lehet valaki ilyen ... Hogy ilyen hülyeségeket hisz???)
2014. okt. 29. 17:48
 18/26 anonim ***** válasza:

"amit csinalt azegy halott ember emlekenek meggyalazasa es ezert bunhodni fog amig meg nem banja"

Hogy bűnhődne? Semmi baja nem lesz. Egyébként is csak egy kis hülye tini (feltűnési mániával), a halottnak meg mindegy.

Megértem hogy sokan érzelmileg kötődnek még olyan dolgokhoz is, aminek semmi köze nincs a szerettükhöz pl. sírkő. Azt is megértem, ha valakinek hirtelen rosszul esik, hogy az ő szeretténél baromkodnak. (a vandalizmus tényleg rossz).

De még mindig jobb, ha a temetőben is képesek baromkodni, mint keseregnek.

Tudom sokak helyett inkább az volna a normális, ha felvágott erű emberek és akasztott emberek volnának a temetőben akik a gyászba haltak bele.

Jó megértem, hogy valaki békére és nyugalomra vágyik.

De senkit nem zavartak. Így neveletlenségnek sem minősíthető.

Nem követendő példa, de ne csináljunk már úgy, mintha haldoklót erőszakoltak volna meg. Vagy a szerettük fejével fociztak volna.

2014. okt. 29. 19:12
 19/26 t_GaRami_a ***** válasza:
Max. akkor bűnhődik, ha lelkifurdalása lesz.
2014. okt. 29. 23:56
 20/26 anonim ***** válasza:

Menjetek vissza a képhez és kérjetek bocsánatot a szellemtől. Ha nem változnak a dolgok akkor egy apro lezárható üvegbe tegyetek szentelt vizet és tegyétek a sirra. 3nap mulva zárjátok le. Ezt hívják palackozott szellemnek. Ha jól tudom a víz elkékül de ez nem 100%

Sok sikert ^^

2014. nov. 1. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!