Szerintetek mivan olyankor ha barátnőm Selfizett egy sírnál?
Nem is egy szellem ment haza vele, hanem az egész temetőt haza vitte.
j.kókler
"amit csinalt azegy halott ember emlekenek meggyalazasa es ezert bunhodni fog amig meg nem banja"
Hogy bűnhődne? Semmi baja nem lesz. Egyébként is csak egy kis hülye tini (feltűnési mániával), a halottnak meg mindegy.
Megértem hogy sokan érzelmileg kötődnek még olyan dolgokhoz is, aminek semmi köze nincs a szerettükhöz pl. sírkő. Azt is megértem, ha valakinek hirtelen rosszul esik, hogy az ő szeretténél baromkodnak. (a vandalizmus tényleg rossz).
De még mindig jobb, ha a temetőben is képesek baromkodni, mint keseregnek.
Tudom sokak helyett inkább az volna a normális, ha felvágott erű emberek és akasztott emberek volnának a temetőben akik a gyászba haltak bele.
Jó megértem, hogy valaki békére és nyugalomra vágyik.
De senkit nem zavartak. Így neveletlenségnek sem minősíthető.
Nem követendő példa, de ne csináljunk már úgy, mintha haldoklót erőszakoltak volna meg. Vagy a szerettük fejével fociztak volna.
Menjetek vissza a képhez és kérjetek bocsánatot a szellemtől. Ha nem változnak a dolgok akkor egy apro lezárható üvegbe tegyetek szentelt vizet és tegyétek a sirra. 3nap mulva zárjátok le. Ezt hívják palackozott szellemnek. Ha jól tudom a víz elkékül de ez nem 100%
Sok sikert ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!