Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek ki/mi segít olyankor,...

Nektek ki/mi segít olyankor, ha totál tanácstalanok vagytok régóta?

Figyelt kérdés
Súlyos,megoldásra váró gondok vannak a házasságomban és unom,hogy csak engem érdekel annyira,hogy hónapokon át álmatlanul forgolódjam megoldást keresve -főleg,hogy már mindent kipróbáltam és nem akarom feladni,mert érzem,hogy nem szabad. Szkeptikusan állok kissé a jósokhoz,de már akár azt is megpróbálnám,ha tudnék megbízhatót. A barátnőim inkább csak megértően meghallgatnak,de ide már több kell. Mindenre kihat,álmaim melójáért se merek tovább kepeszteni,mert elegem van a visszautasításból. A (többnyire) csendben szenvedéstől meg kaptak már rákot emberek..:-(

2013. aug. 25. 01:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben én jósnőhöz fordultam nemrég. Persze olyanhoz akinél járt már több ismerősöm, és mindig beigazolódni láttam a húzásait. Én is sok év után vettem rá magam, mert már ezt az egyet kivéve mindent megpróbáltam, szép beszéd/rábeszélés/veszekedés/szakirodalom. Eddig a kártya adta a legkézzelfoghatóbb választ.
2013. aug. 25. 01:59
 2/4 anonim ***** válasza:
"csendben szenvedéstől meg kaptak már rákot emberek.." Basszus. Akkor én már egy komplett garnélaraj vagyok... :S
2013. aug. 25. 02:31
 3/4 A kérdező kommentje:

1.: Melyik városban található az illető? Lehet megkeresném.

2.: Ilyen kötekedést annak ellenére se vagyok hajlandó az elvárt módon lereagálni,hogy nem szeretem,ha a családtagjaim kárára próbálnak naggyon humorosak és "empatikusak" lenni..!

2013. aug. 25. 03:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem segítenek a vizualizácios technikák!

Részletekért írj privit.

2013. aug. 25. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!