Mi történik velem olyankor? Még mindig alig hiszem el.
Nos..próbálom érthetően leírni..
Több éve észleltem ezt a képességemet.
Mindig este 10 után jön elő.Kb 3 havonta, akaratomtól függetlenül.
Egyszer csak elkezd fájni a fejem , és megjelennek előttem képek a fejemben.És érzem hogy tudok mindent!Ezeket le szoktam írni..És ahogyan telik az idő, sorra minden megtörténik úgy ahogyan én akkor megláttam, megmondtam leírtam!
Úgy érzem az akkori állapotomban bármilyen kérdésre tudom előre a választ.Még a mai napig meglepődök rajta..
Ráadásul olyan is volt már nem egyszer hogy számomra ismeretlen emberekkel beszélgettem msn-en, és akkor is jöttek a képek, és láttam az illetőn milyen ruha van, mi van a szobájába, mit csinált aznap, hanyadik emeleten lakik...mondanom sem kell, ő is ledöbbent...
És az érdekelne hogy hogy nevezik ezt a képességet? Nem igazán vagyok vele tisztában, és hogy másnak volt e vagy van e ilyen, és esetleg hogy tudnám előidézni magamtól ezt az állapotot, és hogy tudnám e valahogy fejleszteni?Köszönöm szépen előre az értelmes válaszokat!!!
Esküszöm!miért írnám ha nem lenne az..nem szórakoznék sosem ilyenekkel
amúgy meg elég idegesítő dolog ez.mert várom várom szükségem lenne hogy előjöjjön, és pont olyankor semmi..mindig a legváratlanabb pillanatban
nem tudom médium vagyok e, vagy mi.de szerintem fel kellene valakit keresnem ezzel, aki megtanítani kezelni szabályozni ezt az egészet.
mellesleg folyamatosan megálmodok dolgokat előre..de ez elég gyakori az embereknél szerintem.az első viszont nem hiszem, vagyis nem tudom, nem ismerek mást akinek lenne hasonló ..ezért is írtam ide.hátha...
jajajajaj, léci vegyél fel engem ,agykontrollos vagyok ,de sajnos nem gyakorlok eleget mert nincs mi vezessen
kérdek szépen egy privát emailt küljél hogy felvehesselek:$
19:12:
ide ird le az msn ed és felveszlek: mortycia@velvet.hu
Ha szeretnéd én tudok neked adni valamit...pontosabban egy leírást/tanítást, ami lejegyzi az ember valóságát, a világét, és Istenét(nem a közhitben szereplő istenképek). S benne meglelheted miért vagy ilyesmire képes, és hogyan fejlesztheted nem csak ezt, hanem saját magadat is. Ha érdekel szólj és adom. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!