Mi történik velem olyankor? Még mindig alig hiszem el.
Nos..próbálom érthetően leírni..
Több éve észleltem ezt a képességemet.
Mindig este 10 után jön elő.Kb 3 havonta, akaratomtól függetlenül.
Egyszer csak elkezd fájni a fejem , és megjelennek előttem képek a fejemben.És érzem hogy tudok mindent!Ezeket le szoktam írni..És ahogyan telik az idő, sorra minden megtörténik úgy ahogyan én akkor megláttam, megmondtam leírtam!
Úgy érzem az akkori állapotomban bármilyen kérdésre tudom előre a választ.Még a mai napig meglepődök rajta..
Ráadásul olyan is volt már nem egyszer hogy számomra ismeretlen emberekkel beszélgettem msn-en, és akkor is jöttek a képek, és láttam az illetőn milyen ruha van, mi van a szobájába, mit csinált aznap, hanyadik emeleten lakik...mondanom sem kell, ő is ledöbbent...
És az érdekelne hogy hogy nevezik ezt a képességet? Nem igazán vagyok vele tisztában, és hogy másnak volt e vagy van e ilyen, és esetleg hogy tudnám előidézni magamtól ezt az állapotot, és hogy tudnám e valahogy fejleszteni?Köszönöm szépen előre az értelmes válaszokat!!!
19:55
Igen!Kérem persze
Köszönöm nagyon előre is
Helló itt vagyok. :)
Nos a tanítás elég mély figyelmet igényel, tehát légy vele türelmes. Nem használ idegen szavakat nagyon, de nehéz a szövege ettől függetlenül, viszont megéri elsajátítani. Ha esetleg valamely részt nehezen tudsz megérteni, írj privátot és segítek, bár nem hiszem, hogy gondod lesz vele. :)
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége
üdv és sok sikert
25/F
LastOne.Left
09:07
Nagyon szépen köszönöm!Igyekszek megérteni.Rendben ha segítség kell akkor majd írok.Köszönöm még egyszer:)
09:28
Igen felveszlek csak írj az email-emre msn címet.
szia felveszlek ide ird le az msn cimed: mortycia@velvet.hu
meg aki még akar velem beszélni erről, nyugodtan irja le az msn címét felveszek mindenkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!