Mi az a szerelmi kötés? Olyankor lehet szerelmi kötést végezni, hogy ha az egyik fél nem szereti a másikat?
Persze,hogy lehet. Több évezredes hagyományai vannak a földön.
Ha engem kérdezel, szerintem attól is függ,h nő vagy-e vagy férfi.
Amit a nők kérnek a férfiakra az 80%-ban beteljesül. Amit a férfiak a nőkre az kb 3%-ban jön létre.
nő vagyok.:)
és akkor ezt,hogy kell megcsinálni?
Semmiképpen sem ajánlom!! Abból szerelem nem lesz maximum függőség. 1,5 évig voltam ilyen kapcsolatban. Olyan szinten hiányzott amikor nem láttam, hogy belebetegedtem, de amikor mellettem volt egy idő után már csak azt vártam mikor megy már haza. Azt észrevettem hogy valami nem stimmel, mert ez nem normális, de szerencsére kiderült mi van a háttérben és leszedték rólam, viszont ahhoz is könyörögni kellett, mert önszántamból nem vetemedtem volna rá, hogy megszűnjön ez a ,,fantasztikus,, kapcsolat.
És ne feledd, hogy a szerelmi kötés (ha ,,jól,, csinálod) téged is megköt, aztán leshetsz.
Köszi.:)
ez épp elég okot adott arra,hogy ne csináljam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!