Linkelnétek nekem ezotériával, mágiával, szerelmi kötéssel, jóslással kapcsolatos fórumokat, ahol élet is van? Érdekelnének ezek a témák.
Figyelt kérdés
Köszi előre is. :)2013. máj. 22. 12:49
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Nem akarod inkább valami értelmes, hasznos dologgal eltölteni az idõdet?
3/9 anonim válasza:
Jó tudom én, h nem erre lennél kíváncsi, de szerintem ne érdekeljenek ezek a témák.
Saját tapasztalatból írom, h jobb, ha nem törődsz ilyesmikkel...egy részt a nagy részük kamu, ami meg esetleg még se az azzal meg komoly veszélybe sodorhatod magadat.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem állítom, hogy hiszek az ilyesmiben, inkább csak szívesen olvasgatnék róla, meg beszélgetnék erről-arról. :)
2013. máj. 22. 13:07
5/9 anonim válasza:
Hát akkor google keresőt ajánlom figyelmedbe...biztos ki fog ilyen témájú fórumokat dobni neked, vagy pedig index fórum és azon belül a keresőjét, de egyébként szerintem csak az erről való beszélgetésekkel is vigyázz...szerintem ebbe a témában sok a "bolond".
6/9 anonim válasza:
Ja, azt ugyan nem tudom, h hány éves lehetsz, de ha ennyire érdekel a téma, akkor inkább nézd a supernatural sorit...! :D
7/9 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek az építő jellegű, és persze főleg hasznos válaszokat. -.-
2013. máj. 22. 13:21
8/9 anonim válasza:
Rengeteget olvasgatok ezekről ezen az oldalon:
Nagyon sok bejegyzés van, ami érdekes :) Remélem segítettem.
9/9 A kérdező kommentje:
#8, köszönöm szépen. :)
2013. máj. 22. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!