A szerelmi kötés hogyan működik? Elsősorban olyan
érdekelne hogy neki van párkapcsolata, de hogy az enyém
lehessen. Ez hogyan működik?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 17:29
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem működik.
2011. dec. 30. 17:35
2/9 anonim válasza:
Szerintem meg mukodik, siman megkaphatod ha egy kicsit logikusan gondolkodsz, ha kedvel is egy kicsit akkor nyert ugyed van;) (amugy bocsi az ekezetek miatt)
2011. dec. 30. 17:56
3/9 anonim válasza:
Ilyenek nem léteznek, de azoknak a szavaiból, akik hisznek benne azt szűrtem le, hogy ez nem éppen szerelmet csinál. Hirtelen vonzalmat ébreszt a célszemélyben irántad, így könnyebb lesz becserkészni, ezután összeköt titeket szó szerint, nem tudtok egymástól szabadulni.
Ilyenkor alakulnak ki a se veled, se nélküled 'átok kapcsolatok'.
De ne aggódj úgy sem fog történni semmi, ha csinálsz egy ilyen kötést.
2011. dec. 30. 18:57
4/9 anonim válasza:
Létezik.:) De semmi értelme, az ilyen kötések valójában nem hoznak semmi jó dolgot, csak látszatboldogságot egy ideig. Inkább gondolkodj el magadban, hogy miért akarsz ilyen gonosz tettre vetemedni, és hogy miért vagy ilyen lusta megdolgozni valakiért. BUÉK.:D
2011. dec. 31. 00:33
5/9 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy létezik a szerelmi kötés és akkor ugye működnek az Univerzum törvényei is. Megkapod akit akarsz, de csak Te leszel szerelmes, a másik fél akarata ellenére lett hozzád kötve. Tudnál így élni mellette? Tudva azt is, hogy minden rossz tettünkért sokszorosan fizetünk. Hidd el nekem, rosszért rosszat kapsz, tapasztaltam már.
2012. jan. 1. 10:46
6/9 anonim válasza:
Ha még mindig érdekel akkor írjál privátban!
2012. ápr. 4. 22:17
7/9 anonim válasza:
Nem szégyelled magad? más pasija kellene? Nem tudsz magadnak pasit fogni, csak ilyen sötét dologgal? Inkább a fejedbe tegyél rendet.
2012. máj. 16. 20:38
8/9 anonim válasza:
sehogy, ilyen nincsen
vagy tegyél érte valamit, ami nem lenne túl szép dolog, vagy hagyd a fenébe (<-- ez utóbbi az ajánlott)
kezdetnek abbahagyhatnád az ilyen és hasonló kitalációknak való bedőlést, kinőhetnél ezekből, és akkor nagyobb eséllyel találnál magadnak valakit
2012. máj. 17. 02:54
9/9 anonim válasza:
Szóval minden lelki ismeret nélkül keresztül gázolnál más érzésein.
Bocs,de muszáj keményebben fogalmaznom.
Ennyire viszket a p.... ez utána pasi után? Nincs semmi női büszkeséged,önérzeted.
A legfontosabb minden mágia fekete mágia és 3x-an száll az rád vissza!
Szerencsére a mágiák nem olyan könnyen működnek jól,
de attól még a kísérletezőkre a próbálkozások negatívan ütnek vissza .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!