Ismertek valami jó kis szerelmi kötést?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 18:24
1/17 anonim válasza:
soha ne hazsnálj ilyet fekete mágia!!aki mást akarata elenére akar magához kötni fekete mágiát alkalmaz és ez müködik egy ideig óráig, de utána vége nézz utána alaposan mert nagyon meglehet vele járni jah és egyébként olyían írta ezt a hozzászolást aki már párszor próbálta rengeteg fajtája van kell hozzá hozzáértés és a gyakorlatban is müködik, de mindig megbántam utána
2/17 anonim válasza:
Jó szerelmi kötés nincs.
Azért maradjon veled, mert veled akar maradni, ne azért, mert nem engeded el.
3/17 anonim válasza:
Szia! Tetszel. Meghívhatlak egy italra?
4/17 A kérdező kommentje:
oké, akkor valami értelmeset is légyszi :D
2011. dec. 20. 19:35
5/17 anonim válasza:
nem fognak írni csak fikázni fognak keress rá így: szerelmi kötés
6/17 anonim válasza:
Engem is érdekel!!! Ezoterikusok, aktivizáljátok magatokat, ezen az oldalon már két embernek is fontos ez!!!
7/17 anonim válasza:
1. vok aki írt, nem olvastátok el ami írva van ?????
8/17 anonim válasza:
ha megszúrod az ujjad és belecsepegtetsz pár csepp vért az italába, pl borba.
Én ezt hallottam, meg vmi olyasmit is, hogy egy hajszálát ráragasztod a fényképére a fényképre rá írod hogy "szeress engem" és ezt elégeted.
Én az elsőben hiszek, mert így jött össze az egyik barátnőm a párjával.
Puszi Szasza 16 éves lány
9/17 anonim válasza:
jaa és meg itatod vele /ez lemaradt/ Szasza Voltam
10/17 A kérdező kommentje:
:) utsó, köszi..ilyesmikre vártam..azért még írhattok..
első
ami írva van..ez vicces volt, neked is köszi XD kicsit biblikus volt, hogy meg vagyon írva :D
2011. dec. 21. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!