Szerelmi kötés! Bejött már vkinek ez a dolog és hogyan?
Mit értesz "bejött" alatt?
A szerelmi kötés nem azt jelenti, hogy a másik beléd szeret, hanem hogy erőszakkal és akarata ellenére magadhoz kötöd - ő nem fogja tudni, hogy miért ,de nem tud majd tőled elszakadni, csakhogy közben szenved majd, kínlódik, és igazából nem is szeret, csak a "varázslat" tartja melletted.
Igaz, én nem hiszek a szerelmi kötésekben, de ezt jelenti.
Ó,és nem olyan válaszokat kérek,amik elitélik ezt vagy hogy nem hisznek benne,meg stb...
engema tények érdekelnek,Hogyha vki kipróbálta annak hogyan müködött?
:)"nem ilyen válaszokat kérek hogy"
Nem arról van szó, hogy hiszek-e benne vagy hogy elítélem-e; arról van szó, hogy mit is szeretnél tulajdonképpen?
Mármint, hogyha _szerelmes_ vagy, és azért szeretnéd, hogy ő is az legyen, akkor nyilván igazából "őszinte" viszonzásra vágysz, és hát... egy ilyen "manipulálás" valahogy nem ugyanaz; ahogy ha lenne tabletta, ami a megfelelő hormonkombót tartalmazza, és annak a rendszeres adagolásával tudnád magadhoz kötni, azt sem éreznéd jó megoldásnak. Már persze ha _szerelmes_ vagy. Gondolom én.
Nem azért, mert "sajnálnád", hogy óó szegény, nem boldog melletted. Hanem mert pont azt nem kapnád meg, amire vágysz, hogy tudniillik magadért szeressen.
Persze ha nem szerelemből, hanem "kitolásból" szeretnél valakit behálózni, az más tészta. Nem tudok hozzászólni, mert nem hiszek ilyesmikben "direktben", csak abban, hogy egy ilyen akcióval magadat befolyásolod és csak azon keresztül őt - de ez nem jó válasz, tudom :DDDD
Gondolkozz egy kicsit, olvass utána!
A szabad akaratot korlátozni NEM szabad, már pedig ezzel csak azt lehet elérni!!! Ha megteszed, nagyon csúnyán vissza fogod kapni. A mágiába ha ilyet teszel, büntetés jár érte!
Amúgy pedig ha Te magad nem tudod meghódítani... akkor ezzel sem szerelmet nyernél. Kényszere lenne, h veled legyen, rajongana érted, DE nem szeretne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!