VOlt olyan szerelmi bűbáj/mágia stb. ami bejött? Mi volt az?
Nekem nagyon bejött az alábbi módszer!!!!!
- mindig kedves vagyok Vele, még akkor is, ha Neki rossz napja van
- segítek Neki, kérés nélkül is.
- mindig éreztetem Vele, hogy szeretem
- soha nem büntetem szexmegvonással és nem fekszünk le haraggal.
- mindig őszinte vagyok Vele, nem hallgatok el semmit.
Ez mindennél többet ér. Szerencsére a szerelmi mágiák a legtöbb esetben nem működnek. Aki nem akar egy csomó nehéz karmikus adósságot felhalmozni, ne tegye.
24/L
Én nem tudom, hogy emiatt (már el is felejtettem, hogy ilyet csináltam, csak most eszembe jutott, hogy olvastam ezt a kérdést),vagy sem, de azért leírom, mert azóta nagyon boldogok vagyunk a párommal. Újra! :)
Szóval. Szakítottunk, majd sokáig csak "barátok" voltunk, viszont én tudtam, hogy ez ettől több, de csak nem jutottunk "közelebb" egymáshoz, mert ő "nem tudom, hogy teényleg te vagy e az igazi, mert így érzem, de mégsem..." bla bla bla. És akkor, kb 3-4 éve kipróbáltam ezt:
-piros gyertya
-fényképe, fényképed, plusz egy egy személyes tárgy (akár használt zsepi is jó)
-szív, és piros rózsa, vagy rózsaszirom.
A lényeg, hogy meggyújtod a gyertyát, majd megfogalmazod a vágyad a szerelmeddel kapcsolatban, de nagyon pontosan kell, mert ha pl azt kívánod, h örökre legyetek együtt, lehet bejön, de mondjuk nem lesztek boldogok. Aztán erősen koncentrálnod kell erre a kérésre, és le kell írni egy papírra (asszem, nem emlékszem már valami jól erre, csak hogy egyszer csináltam), és koncentrál, koncentrál, koncentrál, és eléget a lángban, majd a hamut egy kis tartóba kell tenni, és meg kell őrizni. Asszem valami ilyesmi volt. De a tárgyak biztosan azok, az alapján lehet valaki felismeri ezt a "varázslatot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!