Mi tortenik olyankor (tobbi lent)?
Majdnem elalszom de meg nem alszok egyszercsak nem tudok mozdulni es furcsa erzes fog el mintha valami befeleszivna vagy keringtetne a szobaba a szemem kitudom nyitni de a testemnek nem tudok parancsolni pedig akarom hogy vissza nyerjem uralmam felette de nem megy.
Ennek a dolognak szokot tobb verzioja lenni pl csukott szemmel tortenik de olyankor valami olaj es gaz keverek jelenik meg elottem a kozos benuk mindig elalvas elott korul jon ez a jelenseg es a maga tehetetlenseg valamint a keringes repules beszivas erzese
valamikor jon 1 honapban tobbszor valamikor 1 evig nincs a jelenseg
a beszivast ugy ertettem hogy engem szivbefele valami nem en szivok valamit :)
tehat dzsanga kilove
Röviden: az alvásnak különböző szakaszai, vagyis fázisa vannak és a legmélyebb fázisban (REM fázis) álmodunk és ilyenkor a mozgatóizmok lebénulnak. Ez megeshet, hogy úgy következik be, hogy közbe magadnál vagy és kitudod nyitni és mozgatni a szemedet. Alvásparalízisnek vagy alvási bénulásnak hívják. Olvass utána!
nem hiszem ez 10 eve tart
mndig jo kedvu,optimista vagyok nem erzek semmi lelki problemat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!