Miért van az, hogy félévente egyszer nem tudok felébredni az alvásból, és ilyen feszítő, zsibbadó érzés van olyankor az agyamban és néha a testemben?
Persze. Az alvási paralízis elég általános jelenség, sokkal még ennél sokkal durvábban is zajlik (pl. hallucinációk közben, nyomás érzés a mellkason, mindenféle hangok, stb.)
Rossz a kategória, ez nem ezotéria témakör!
így van így hívják, nekem a terhességem alatt gyakrabban kijött és mindig akkor amikor a kanapénkon aludtam el ebéd után.
Borzalmas volt, mert teljesen magamnál voltam és tökéletesen hallottam hogy valaki a fülemnél lélegzik, éreztem..előtte meg ahogy odajön...és én meg lebénulva ott feküdtem a pocakomban a magzatommal teljesen kiszolgáltatva...persze semmi sem történt soha valóságosan de lelkileg nagyon felkavart mindig..
Nekem is voltak régebben, elég gyakran. Azt olvastam, hogy legtöbbször akkor fordul elő (nem tudom miért), amikor valaki a hátán fekszik. Nekem mindig akkor volt, azóta nem is merek a hátamon elaludni.
Na de visszatérve, nekem is volt, szerintem még lesz is, és nagyon nem szeretem, rémisztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!