Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A problémám alvásra vonatkozik...

A problémám alvásra vonatkozik! Nem tudom eldönteni, hogy valójában mi is ez! Részletek lent! Megoldást tudtok ajánlani? Elég ijesztő dolgok történnek velem!

Figyelt kérdés
Valójában nem is tudom hogy mit kérdezzek, mivel alvás közben cselekedeteket hajtok végre.. pontosabban futok, állok egy helyben, néha beszélni is szoktam valami más nyelven(leginkább latinnak tűnik). Mindezt úgy élem át mintha félálomban lennék de a testemet nem tudom irányítani... Többször kaptak rajta testvéreim, szüleim hogy ilyeneket teszek. Mi ez? Mi vele a teendő? Kezdjek félni? Egyre gyakrabban jön elő... 20/F

2014. máj. 30. 17:14
1 2 3
 21/23 ViolJazzy válasza:

Rau:később csatlakozó barátnő

Jázi:Én(aki most neked ír:ViolJazzy)

Én:a legjobb barátnőm(Florina)

2014. jún. 4. 19:22
 22/23 ViolJazzy válasza:

Ja!És még valami!Tudniillik,hogy én Hippie vagyom és nagyon színes egyéniség,ezért gondolta Florina úgy hogy olyan a stílusa mint az enyém

A Rau nagyon vékony,ezért mondta a Florina,hogy olyan volt aza alkata,mint a Raué

És a Florina arcaya jellegzetes.Teljesen felismerhető.Hármunk keveréke... :(

2014. jún. 4. 19:25
 23/23 anonim válasza:
Én szoktam felkelve üvöltözni, és néha megébredek és Anyukámért üvöltök hogy segítsen. Apukám mindig sokáig van fenn így ő jön be megnyugtatni. Szoktam reggelente máshol ébredni(nappaliban vagy a konyhában) vagy csak teljesen megfordulok az ágyamban. Beszélek is Apukám szerint vagy hozzá egy két szót vagy motyogok. Egyszer rá is morogtam. Futni eddig nem futottam, de nekem általában stresszes időszakban jön ez elő.Volt amikor nem mertem aludni mert minden éjjel volt ilyen de volt amikor 2 évig egyszer se. Ez a mai napig tart. Próbálj 6 után nem enni mert akkor is volt ha túlettem magam későn. Néha én is emékszem rá , de legtöbbször csak akkor ugrik be hogy tényleg, rémlik valami ha reggel emlékeztetnek rá.
2014. jún. 27. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!