Mostanában gyakran visszatérő jelenség nálam a következő dolog. Elalszom, aztán mintha felébrednék, de nem tudok mozdulni. Még a fejemet, és a számat se tudom mozgatni. Mi lehet ez? Miért történik ez? Nagyon ijesztő:/
Child of Gaia-nak igaza van. Az alvásparalízissel (ahogy ő nevezte, én nem tudom a szakszavát) magyarázzák az ufó jelenséget, hogy az ember kirepül az ablakon majd be az űrhajóba.
Ezt úgy képzeld el, hogy az izmaid még mindig el vannak ernyedve ahogy az álomnál szoktak, viszont érzékszerveiddel felfogsz egy bizonyos valóságot, és egy rész álmot.
Ennek keveredése létrehozza a mozgásképtelenséget, ahogy az ufók megjelennek a szobában és te moccanni se bírsz, majd aztán szépen kirepülsz az ablakon és a fantáziád átveszi újra az irányítást, és álomba merülsz...
másnap reggel feleszmélsz, hogy basszus elvittek az ufók, mert nem álom volt, érezted, hogy ébren vagy.
Ezt az adást a discovery channelen adták még régebben, tesztek is bebizonyították, hogy van alapja, sőt igaz.
Szia!
Velem is előfordult már, és többször is. De megtanultam irányítani ezt az állapotot, úgy, hogy fel tudok ébredni belőle, és akarattal vissza is tudok kerülni. A hangok az agyamban jönnek létre és ahhoz hasonló, mind az elektromosság hangja. Ez érdekes.
Ez jön létre meditációkor is?
ez alvási paralízis, nem kell tőle megijedni és semmi marhaságot beleképzelni.
Ezt olykor az okozza ha túl sok feldolgozatlan élmény ér és igy tudatilag nem alszol, nem kapcsolódsz ki tökéletesen amíg a mozgást vezérlő központ igen.
ezt egy speciális technikával tudod megszüntetni-- hogy a agy sejteken levő feszültségeket "lesimítod" elalvás előtt.
69.f.Gyógyulni a Lelkünk segítségével.
Ez az egyik fejezet cim-- a lélek szó ne tévesszen meg nem vallásos vagy misztika-- csak nincs más fogalom rá.
A-letezes-fantasztikuma-.blogger.hu)
/tervszeruen-nytottan-egyszeruen-eln.blogger.hu)
Mind két blogban vannak gyakorlatok miképp gyógyítsd magad gondolattal, miképp a kezeddel, miképp masszással, miképp kell időnként az agy felszínéről az idegsejtekről lesimítani" a feszültségeket hogy ne legyünk nyugtalanok, és kellemesen aludjunk.
Nem írtam a blogokat pöttyintésre mert itt nem lehet blogot feltenni. De azért ajánlom keresd meg.Sok fejezet cim van benne- minden másról--azokat nem nyitod meg legfeljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!