Mi történhet? Szabad -e szellemeket csak úgy megidézni így? És hogy szerintetek létezik a fehér zaj?
ne idézz! ha akarod elmondom priviben. nem ajánlom!!!
Tudod mit csinálj?:)
Vegyél hosszú fehér gyertyát,és amikor nem zavar senki,gyújtsd meg és mond el neki amit szeretnél:) ne félj,ez nem ártalmas,és még "beszélni' is tudsz vele:))
Ha idézni akarsz szólhatsz.
Ha ott leszek nem lesz baj.
Van ilyen, hogy szellemidézés, temetőben meg nem idézünk és egyéb negatív helyeken, ahogy 7-en, 9-en, 13-an sem. így nagy eséllyel elkerülhető, hogy valakinek baja legyen. És olyan ember is kellene, aki tudja vezetni a szeánszot, nem ijed meg, baj esetén tudja mit kell tenni.
Ám.
"Itthon nem merek sötétben lenni,mert valamitől tartok."- mit gondolsz, ha idéznél, és csak simán kopogás lenne utána, vagy leesne egy kép a falról, meddig nem mernél aludni? Valószínű, nem bántanának, de megijednél. És ez épp elég rossz érzés lehet.
Fehér gyertyát elő, ha érzed, hogy ott van, és beszélsz hozzá. Elbúcsúzol. Hallani fogja, elég gondolatban beszélni hozzá, érteni fogja.
Ha nagyon bátor vagy idézz, de megfelelő védelem hiányában, van egy nagyon kis esélye, hogy veszélyes lehet. Nem akarlak megijeszteni, sokan idézeztek, akiknek semmi bajuk nem lett,ez a gyakoribb eset, de voltak akik nagyon rosszul jártak :/
Szerintem írj neki egy levelet, amiben leírod az érzéseidet vele kapcsolatban és búcsúzz el tőle, majd tedd a sírjára...
Hidd el, hogy ha létezik szellemvilág, olvasni fogja, ha nem attól még a Te lelkednek biztos jót fog tenni!
Búcsúzz el tőle, akár írj levelet is neki ha az megnyugtat. A lényeg Te vagy, hogy túl legyél a gyászon, szellemek nincsenek.Egyébként a válaszait úgyis ismered mindenre ha jó kapcsolatban voltatok és ismerted a gondolkodását. Szerintem ha ennyire sokat gondolsz Rá nagy szeretet volt köztetek, vagy valami ami miatt bocsánatot kérnél tőle, így utólag és már nem lehet. Kérj tőle, nyugodj meg, szerintem nem haragudna ha még élne.
Szellemek nincsnek, ne halgass a kamusokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!