A problémám alvásra vonatkozik! Nem tudom eldönteni, hogy valójában mi is ez! Részletek lent! Megoldást tudtok ajánlani? Elég ijesztő dolgok történnek velem!
Oké!Figyelj!Mondtad,hogy kíváncsi vagy ha még vagyunk ilyesféle szakértelmben .Nekem is vannak ilyen furcsa dolgaim,csak énfélálomba sem vagyok,mert teljesen éberen fedezek fel ilyeneket.A barátaim is éltek át hasonlót,mint te.Sőt a családom is.Nekik gyorsan elmúlt ez a dolog.Én is voltam Night Terroros,de az nem olyan mint a te eseted.Az a lényeg,hogy semmiképpen se nézz se horror,se thriller filmeket,ha Night Terroros vagy,ha nem.Később még folytatom,ha kíváncsi vagy rá.Van szak éretelmem ebben a Dologban.Ha valami újat fedezel fel magadon,vagy körülötted,azonnal szólj.Írhatsz Emailt is:jazibien@gmail.com
Köszi!
Szia!Írok egy történetet ami a barátnőmmel és velem esett meg,ha valami hasonlót találsz a történetben írd meg légyszi!
Nos!Az első dolog,az uszodában történt:
Az egész osztály az uszodában volt,a program mindenkinek kötelező volt.Először a legjobb barátnőmön vettem észre a furcsa változást.Ahogy úszott,a maga alatti árnyék nem egyezett a sajátjával.Vártam egy kicsit,hátha csak a klórtól képzelődök.De amikor a többi osztálytársam úszott,mindenki alatt ezt az árnyat láttam,de senkire sem hasonlított.Ekkor mentem oda a Legjobb Barátnőmhöz és mindent töviről-hegyire elmeséltem neki.Mind a ketten megrémültünk és az a legijesztőbb,hogy az árny nem csak a víz alatt jelent meg,hanem az álmainkban is és úgy alapjába véve mindenhol.Mára már alíg alíg látjuk,de a történet nem ért véget.Ha nem gond bemásolok egy storyt amit ez a legjobb a barátnőm írt nekem nem sokkal az előtt,hogy te is ide írtál!Másolom:
1. Reggel, mikor gépeztem egyszer csak kinyílott az ajtó. Minden ablakom és ajtóm be volt csukva. Én visszacsuktam. Abban a pillanatban megint kinyílt, de anyáék, kint voltak, tehát ők nem lehettek.
2. Aztán amikor ma hajat mostam, és szárítottam, a lámpa hol be, hol ki kapcsolt. Aztán megint. Anyáék még mindig kint voltak.
3. Ez a legdurvább. Nálunk van az árny. Az uszodás. A fürdőajtóm is kinyílt. Anyáék nem voltak a házba. Bejött egy árny, és láttam az ...
Válaszoltam neki,hogy nagyon vigyázzon magára és ekkor írta azt,hogy az álmaiban csak félálomban találkozik az árnnyal ahogy én is és egy másik barátnőm,aki kicsit később szállt be ebbe az egészbe.És akkor történt meg az amire remélem neked nem kerül sor.Fényt derítettünk valami nagyon furira.Hogy az árny a hármunk keveréke.A stílus az enyém.Az alkat a később csatlakozó barátnőmé,és a tartás a legeslegjobb barátnőmé.
Majd írok még ilyen történeteket,ha érdekel.
Ezt írta szó szerint:
Ez a legdurvább. Nálunk van az árny. Az uszodás. A fürdőajtóm is kinyílt. Anyáék nem voltak a házba. Bejött egy árny, és láttam az arcát és az alakját. Az arca az enyém. Az alkatja a Raué. Az öltözéke a Jázié. Az arca 100%-ban olyan, mint az enyém. Az alkat az olyan vékony, mint a Rau. A rucijai meg, mint a Jázi hippis cuccai 100%-osan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!