Olyan történetek, amik veletek történtek meg? (szellemes, démonos, ijesztő dolgok)
Van pár ijesztő történetem, amiket átéltem már (és némelyiket más emberekkel egyetemben, hisz ők is jelen voltak). Egyre-kettőre most van időm leírni.
1. Életünkben először hagytak otthon minket akkor, éjszaka. Elég nagy vihar volt. Én 8, öcsém 6 éves fejjel gubbasztottunk az étkezőben a TV előtt. Próbáltuk kizárni a vihar közelgő hangjait a fejünkből. A lámpa pislákolni kezdett. Ez nem ijesztett meg még minket annyira, tudtuk, hogy valószínűleg a nyári vihar tehet róla. Aztán a TV is kikapcsolt. Még ezt is annak a számlájára írtuk. Aztán egy hatalmas dübbenést hallottunk a konyha felől. A több mint 10-15 kilós kuka volt. Ezt a hangjából már tudtuk. De akkoriban nem volt állat a lakásban. Az ablakok is zárva voltak. Ennek berögződött tudatában öcsém rögtön felpattant a székről és a szoba felé vette az irányt, hogy bezárkózzon a szobába. Én tétováztam, mert érdekelt, mi történhetett, ki a tettes, de reflex szerűen követtem az öcsémet, ugyan is nem szerettem volna egyedül lenni. A pislákoló lámpafényben, a szobába vágtázás közben egy fekete alakot láttam a szemem sarkából kikúszni a fürdőszobából. Nagyon féltünk, az ajtónak támaszkodva vártuk a szülőket. 2-3 óra kellett, mire haza értek. Amikor beléptek a lakásba, csak a kiabálást hallottuk. Mérges volt ránk, a lakás fel volt dúlva. Felforgatták csaknem az egészet. Ekkor bevillant egy kép. A kukára kíváncsi voltam. Odasétáltam, mielőtt anyáék a konyhába mentek volna. A kuka 4-5 méterre repült el a megszokott helyétől. Tehetetlenek voltunk. A felelősséget vállaltuk, de nem tudtuk, mi történt akkor.
2. Halottak napja volt. Ilyenkor összejön a család, a kisebb rokonság is, hogy elmenjünk a temetőbe. Nem szoktunk időt húzni, van hogy már délben letudjuk a dolgot, de akkor nem így történt. Besötétedett már, mire vissza értünk. Anyáék leültek beszélgetni, mi pedig bementünk a hideg szobába (így hívjuk, ott mindig hideg van, még forró nyáron is fagyos hideg). Telefonon játszottunk, zenét hallgattunk. Azok viszont sorjában merültek le, majd ki is kapcsoltak. Félre tettük őket, és beszélgetni kezdtünk. Töltő sajnos nem volt nálunk. Ekkor váratlanul egy ismerős hangra lettünk figyelmesek. Csörög a telefon. Előbb nevettünk, hogy ki szórakozhat velünk, hisz mind le merült. Aztán egy fényt vettünk észre, ami tükröződött a fényes bútorlapon. Nem hittünk a szemünknek. Az egyikőnk telefonja hívott valakit, magától. Oda mentünk óvatosan, és láttuk: az egyikőnk telefonja a másikat hívta. El se akartuk hinni. Pár másodperc múlva pedig az egyik magától fogadta a másik hívását. Ez kiverte a biztosítékot. Nem volt kedvezményünk a hívásokhoz, 0Ft volt minden telefonon, senki nem nyúlt a telefonokhoz, amelyek úgy le voltak merülve, hogy nemhogy maguktól kapcsoltak ki, de mi be se tudtuk kapcsolni azokat. Fura, recsegő, morgó, szakadozó hangot hallottunk a vonal túlsó végéről. A másodpercek rendkívül lassan teltek, nem mertünk, még csak megmozdulni sem. Vártuk, mi lesz, közben egymás közelébe maradtunk. Végül a hívásnak magától vége szakadt. Kis relax kísérlet után próbáltuk vissza kapcsolni a készülékeket, de hiába. Eközben elkezdett esni kint az eső, és semmit nem láttunk már, de mindenképp ki akartuk deríteni, mi lehetett ez. Átrohantunk az utca másik végére a töltőért (szó szerint futottunk). Végül a híváslistát tekintve: a hívásnak semmi nyoma nem volt.
egyáltalán mi az a 4es szintű aura jelenség stb. Az első kommentálónak pedig miért nem azt utcára mentetek ki , gondolom ott volt fény? minek maradtatok a sötétben? ott rosáltam volna össze magam, már bocsi a kifejezésért!
És egyébként velem nem történtek ilyen dolgok (HálIstennek) de sok ismerősöm mondott már olyan sztorikat...
Egyszer arra ébretem, hogy valaki fojtogat, és egy ideig meg se tudtam mozdulni, de utána meg sikítozva keltem fel az ágyamban , sírtam, nagyon féltem, erre anya átjött a zajra, és felkapcsolta a villanyt, de nem volt ott semmi.
Nem tudom, hogy mi volt ez, talán egy élénk álom, vagy alvási paralízis, nem értek az ilyesmihez, de nagyon életszerű volt. Láttam, a hosszú haját, ahogy belelóg az arcomba,és éreztem, ahogy az egyik kezével megragadta a torkomat, és a másikkal pedig befogta a szám. Olyan valóságosnak tűnt, baromira megijedtem.
Szia!
Velem nagyon sok ilyen dolog történt...
1.Éjjel aludtam,és felkeltem,de valahogy nem tudtam visszaaludni....
Féltem is meg minden,már rázott a hideg.
De azért megpróbáltam visszaaludni.
Éppen sikerült volna,amikor valaki belelehelt a fülembe...
Nem volt mellettem senki,nem volt szél,nem volt nyitva az ablak...
2.Gépeztünk a barátnőmmel,aztán egyszer csak a barátnőm elkezd bámulni a hátam mögé...
Lefagyott,nem tudott megszólalni.
Először azt hittem,hogy hülyéskedik,de ismerem,és amikor hazudik,akkor mindig elneveti magát,de most kivételesen nem nevette el magát,meg sem tudott szólalni.
Aztán megkérdeztem:
-Mi a baj?(Nem mertem a hátam mögé nézni,mert féltem,hogy valami olyat látok,amit nem akarok...)
-...
-Na,mi van?
-...
Vártam egy kicsit,aztán utána végre megszólalt.
Azt mondta,hogy látott a hátam mögött egy körülbelül 5 fejjel nálam magasabb 'alakot',és nézett le rám...
Nagyon megijedtem,de azért még faggattam,hogy hogy nézett
ki,de nem tudta pontosan azonosítani a kinézetét.
Egyből kifutottam,és pár napig nem is aludtam abba a szobában.
3.Éjjel aludtam,és felkeltem valamire...(Mindig felkelek éjjelente valamire).
Na mindegy,szóval felkeltem,és nem tudtam visszaaludni...
Valami nagyon furát éreztem,mintha nem lettem volna egyedül.Aztán amikor végre lenyugodtam,elkezdett a radiátor zörögni,(az lehetett bármitől)és egyszerűen leesett magától a törölköző,csak azt nem értem,hogyan eshetett le,mikor én teljesen stabilan odaraktam,és nem eshetett le magától....
4.Szintén éjjel volt,és amikor fent voltam,mert ugye én minden éjjel felkelek kb. 1-kor, és nem tudok visszaaludni,hallottam,hogy valaki veszi a hátam mögött a levegőt...
Nagyon megijedtem,és ez szinte minden éjjel így van,már nagyon félek az éjjelektől,mert tudom,hogy történni fog valami,és ez meggátol a tanulásban,a figyelésben.
És nem tudom,hogy mitől van.
Első,nem lehet,hogy az egy betörő volt?Esküszöm,nem akarok hülyeséget mondani,sem kötekedni,csak racionális magyarázatot keríteni az esetre.Szóval a következő kommentek ne úgy nézzenek már ki,hogy:
Te hülye hogy lehetett volna az egy betörő,te fogyatékos,degenerált,retardált,mit sem tudó nyomorult...
Mert csak segíteni akarok.A másikra meg:ilyen esetet nagyon sokat olvastam már,nem lehet hogy a szolgáltató tud valamit babrálni a telefonokon?
Sokszor.Egy kopogó szellemmel élek.
Amikor csak hallottam a jelenlétét:
Egyik nap bent voltam a fürdőszobában.Hirtelen meghallottam mintha a macskám kaparná az egyik szekrény ajtót.(nekünk a mosdó alatt ilyen rekesszerű szekrénykék vannak)Gondoltam először biztos végzett a dolgával.(mert az egyik szekrénykében van a macskaalom)Eszembe jutott hogy mind két macsekk ki van zárva a házból.
Megilyedtem.Egyre erősebb lett a hang mindeggyik szekrénykét kinyitogattam , de nincs ott semmi és közben szinte már ordított ez a kaparós hang,de hál'istennek hirtelen ahogy jött abba is maradt.
MIKOR MÁR GONDOLTAM HOGY VAN KOPOGÓSZELLEMÜNK:
Éppen fürödtem.Eléggé elvoltam merülve a gondolataimban mikor megláttam egy nagy fekete foltszerű valamit ami nekicsapódott az eggyik nagyobb szekrénynek amit azis alátámaszt hogy olyan csörrenést hallottam a szekrényből mint amikor én megyek neki véletlen.
Ezek velem megtörténtek de szüleim nem hiszik el.Ezek pár napja/hete történtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!