Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Olyan történetek, amik veletek...

Olyan történetek, amik veletek történtek meg? (szellemes, démonos, ijesztő dolgok)

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 10:30
1 2
 11/12 tudatlanka13 válasza:
Ez akkor történt amikor egy éjjel-nappaliba dolgoztam. Egyik éjszaka épp kint cigiztem a haverommal akivel együtt dolgoztam. Egyszer csak láttunk egy nagy alakot közeledni a bolt felé közeledni. Oda jött hozzánk és mogorva, mély hangon azt mondta, hogy szeretné használni a mosdót de ne hívjuk ki a zsarukat. Mi mondtunk, hogy oké és beengedtük a mosdóba, de mi elhatároztuk hogyha huzamosabb ideig bent lesz a mosdóba akkor kihívjuk a zsarukat. Így is lett. Kihívtunk a zsarukat. Ők odaértek. Amikor az ember meglátta a rendőröket akkor késsel neki rohant az egyik rendőrnek, de szerencsére sikerült lefogni. Berakták a kocsiba és a rendőr odajött hozzánk jegyzőkönyvezni. Én megkérdeztem, hogy mit akart volna csinálni. És erre olyan választ kaptam amit bárcsak ne tudtam volna. Az ember be akarta lőni magát heroinnal és megkéselni. És, hogyha 2 perccel később hívom ki a rendőröket akkor már késő lett volna. (ANGLIA 2014.)
2018. jún. 25. 15:55
 12/12 anonim válasza:

Szia! Ebben a vidiben hallhatsz pár személyesen megtörtént furcsa dolgot! :)

https://www.youtube.com/watch?v=eMKCDIiTDgk

2019. jún. 14. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!