Léteznek vajon boszorkányok? Mi a véleményetek a videóról?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=oOscERCaff8&list=PLA606BEFBA6..
Nemtudom, hogy higgyek-e bennük. Régen nekem a pap bácsi is azt mondta, hogy boszorkányok léteznek, de hihetetlennek tűnik. Mit gondoltok? Ijjesztő dolog. Maga az okkultizmuson belül vannak boszorkányok? Véleményeket várok, még, ha hülyeségnek is tartjátok.
2013. máj. 15. 14:45
1/15 Shai-Hulud válasza:
2/15 A kérdező kommentje:
Danke schön.
2013. máj. 15. 14:59
3/15 anonim válasza:
Hogy léteznek, vagy nem, azt majd egy év házasság után fogod tudni.
4/15 A kérdező kommentje:
Persze, nő vagyok. Seprűn fogok lovagolni? xD
2013. máj. 15. 15:03
5/15 Shai-Hulud válasza:
Hát lehet. Csak majd vigyázz, azon tudsz lebukni, ha a garázsban tárolod a seprűidet... :-DD
6/15 A kérdező kommentje:
Esküszöm porszívózni fogok, sepregetés helyett. xD
2013. máj. 15. 15:15
7/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de most megitatták egy löttyel, ami a vére egy kakas vére összekeverve és itt már tudta hogy létezik a sátán ?
Elég gusztustalan vagdosás nyomasztó érzéssel tőlti el az embert és azt a rosszal vagyis a sátánnal azonosítja, de ebből nem köveztkezik, hogy van a sátán.
8/15 A kérdező kommentje:
Érdekes egy bizonyságtétel akkor nem? Lehet, hogy a nőnek valami pszichiátriai problémája van és azért mondja azt, hogy ő láthatatlan volt..stb.?
2013. máj. 15. 15:55
9/15 anonim válasza:
szerintem léteznek, csak nem abban az értelemben amire mindenki gondol
10/15 A kérdező kommentje:
Milyen értelemben? A seprün lovaglás szerintem is nevetséges. Kifejtenéd bővebben, hogy szerinted milyen értelemben léteznek?
2013. máj. 15. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!