Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Léteznek vajon boszorkányok?...

Léteznek vajon boszorkányok? Mi a véleményetek a videóról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=oOscERCaff8&list=PLA606BEFBA6..

Nemtudom, hogy higgyek-e bennük. Régen nekem a pap bácsi is azt mondta, hogy boszorkányok léteznek, de hihetetlennek tűnik. Mit gondoltok? Ijjesztő dolog. Maga az okkultizmuson belül vannak boszorkányok? Véleményeket várok, még, ha hülyeségnek is tartjátok.

2013. máj. 15. 14:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Olyan értelemben nézve akkor: Vannak emberek, akik megálmodnak, illetve megéreznek dolgokat. -------Ez már beletartozik szerintem a boszorkány kategóriába.
2013. máj. 15. 16:36
 12/15 anonim ***** válasza:
felénk is vannak ilyenek, sikeres, családos emberek, senki sem mondaná meg mivel foglalkoznak titokban...
2013. máj. 15. 17:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Titokban foglalkoznak vele? Boszorkánykodnak? Jósolnak vagy mi?
2013. máj. 15. 17:39
 14/15 anonim ***** válasza:

pár éve a nyári nap éj egyenlőség idején volt boszorkányszombat is tartva.

állítólag a környékbeli kutyák is nyavicskoltak, nyüszítettek!

ki tudja mi volt ott...

2013. máj. 15. 18:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Ja hát igen, olvastam, hogy kutyává is változnak.

A barátnőm mindig arról beszél, hogy szellemek vannak az új házukba, ahová költöztek. Sose hittem neki, kezdtem azt hinni, hogy bolond, de nagyon értelmes egy csaj. Más is mondott már olyat, hogy pl.: a nagyapja megjelent a tévében, mikor ki volt kapcsolva.

2013. máj. 15. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!