Mit tegyek? Hogy állítsam le magam?
Nem tudom jó-e a kategória. Nem hiszem, de nem is érdekel, nem ez a lényeg. Szóval.
Régen féltem az ilyen természetfelettis, UFO-s, démonos dolgoktől. Eléggé kerültem a témát, mert nem akartam mégjobban félni. Amint nőttem egyre gyorsabban elmúlt a parám, mert nem foglalkoztam az ezotériával. Aztán már szinte nem is hittem bennük, mindent megtudtam magyarázni valamivel. Aztán r
rákattantam a Gyakorira, és végigolvasgatva a
főoldalt láttam, hogy van ezotéria kategóriában természettfeletti lények alkateg.
Gondoltam beleolvasok, nincs sok veszteni valóm. Ha feljöttem az oldalra olyan 80-90%-
ban csak azt olvastam. Megint kezdődött minden, a figyelnek érzés meg a többi. Egyik este valamiért nagyon féltem, ezért
megesküdtem magamnak, hogy nem olvasok többé ezotériával kapcsolatos dolgokat. Kemény két napig tartott. Tegnap megint elkezdtem és kb. egy órája olvasom az új és a régebbi kérdéseket.
Nagyon érdekel a téma, de csak paráztatom magam. Hogy vehetném rá magam arra, hogy leálljak a féléssel vagy a ezotéria olvasásával hoszzabb időre? A negatív és a pozitív válasz is ugyanúgy érdekel.
16 F
Üdv.: Mikulás Jr. ThCh
9. válaszolónak: Ha Jézusnak tényleg van hatalma felettük vagy felettem, küld rám szépen azt az árulót vagy a drága Istenedet.
Kérdező: Egyszerűen ne olvass, ha félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!