Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit tegyek? Hogy állítsam le...

Mit tegyek? Hogy állítsam le magam?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó-e a kategória. Nem hiszem, de nem is érdekel, nem ez a lényeg. Szóval.

Régen féltem az ilyen természetfelettis, UFO-s, démonos dolgoktől. Eléggé kerültem a témát, mert nem akartam mégjobban félni. Amint nőttem egyre gyorsabban elmúlt a parám, mert nem foglalkoztam az ezotériával. Aztán már szinte nem is hittem bennük, mindent megtudtam magyarázni valamivel. Aztán r

rákattantam a Gyakorira, és végigolvasgatva a

főoldalt láttam, hogy van ezotéria kategóriában természettfeletti lények alkateg.

Gondoltam beleolvasok, nincs sok veszteni valóm. Ha feljöttem az oldalra olyan 80-90%-

ban csak azt olvastam. Megint kezdődött minden, a figyelnek érzés meg a többi. Egyik este valamiért nagyon féltem, ezért

megesküdtem magamnak, hogy nem olvasok többé ezotériával kapcsolatos dolgokat. Kemény két napig tartott. Tegnap megint elkezdtem és kb. egy órája olvasom az új és a régebbi kérdéseket.

Nagyon érdekel a téma, de csak paráztatom magam. Hogy vehetném rá magam arra, hogy leálljak a féléssel vagy a ezotéria olvasásával hoszzabb időre? A negatív és a pozitív válasz is ugyanúgy érdekel.

16 F

Üdv.: Mikulás Jr. ThCh

2014. jan. 30. 16:37
1 2
 11/14 CyrusRW ***** válasza:

9. válaszolónak: Ha Jézusnak tényleg van hatalma felettük vagy felettem, küld rám szépen azt az árulót vagy a drága Istenedet.

Kérdező: Egyszerűen ne olvass, ha félsz.

2014. febr. 16. 11:44
 12/14 xeniah ***** válasza:
CyrusRW, lehet, hogy félreértetted, amit a 9-es válaszoló írt. Jézusnak hatalma van a démonok felett, sőt, nincs nála nagyobb erő, neki adatott minden hatalom mennyen és földön. Nem fog senki rád küldeni senkit, de tudnod kell, hogy ha szabadulni akarsz: Ő az egyetlen megoldás.
2014. febr. 16. 12:53
 13/14 anonim válasza:
Minél többet foglalkozol a "természetfelettivel" annál jobban kapható vagy rá ,bevonzod.Ha leállsz akkor elmúlik majd az érzés idővel ...ha nem és tovább folytatod, mindig fogékonyabb leszel rá! :) /tapasztalat/
2014. febr. 17. 00:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Sosefeledd.hu ez mindig tudja a választ mindenre.
2014. nov. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!