Mit tegyek? Hogy állítsam le magam?
Nem tudom jó-e a kategória. Nem hiszem, de nem is érdekel, nem ez a lényeg. Szóval.
Régen féltem az ilyen természetfelettis, UFO-s, démonos dolgoktől. Eléggé kerültem a témát, mert nem akartam mégjobban félni. Amint nőttem egyre gyorsabban elmúlt a parám, mert nem foglalkoztam az ezotériával. Aztán már szinte nem is hittem bennük, mindent megtudtam magyarázni valamivel. Aztán r
rákattantam a Gyakorira, és végigolvasgatva a
főoldalt láttam, hogy van ezotéria kategóriában természettfeletti lények alkateg.
Gondoltam beleolvasok, nincs sok veszteni valóm. Ha feljöttem az oldalra olyan 80-90%-
ban csak azt olvastam. Megint kezdődött minden, a figyelnek érzés meg a többi. Egyik este valamiért nagyon féltem, ezért
megesküdtem magamnak, hogy nem olvasok többé ezotériával kapcsolatos dolgokat. Kemény két napig tartott. Tegnap megint elkezdtem és kb. egy órája olvasom az új és a régebbi kérdéseket.
Nagyon érdekel a téma, de csak paráztatom magam. Hogy vehetném rá magam arra, hogy leálljak a féléssel vagy a ezotéria olvasásával hoszzabb időre? A negatív és a pozitív válasz is ugyanúgy érdekel.
16 F
Üdv.: Mikulás Jr. ThCh
Pont innen kérsz segitséget?
Szerintem nézz inkább vígjátékokat. Ha nem megy, akkor mondd magadban, hogy erős vagyok, le tudom győzni, ... .
Azért parázol, mert ilyeneket olvasol.
Tehát: ne olvass, vagy ne hidd el.
Amúgy tényleg bele lehet kattanni, volt egy kollégám, egy srác, akit elvittek az UFÓk (na, persze!), meg testen kívül is volt, meg minden, amit akarsz!
Egyszer beszélgettünk az irodában, tél volt, és már sötét, és elkezdte ezeket mondani, azzal a szuggesztív, elmebajos pillantásával...
Fú, hát én is beparáztam!
Utána rendesen elhittem én is, hogy vannak szellemek, és figyelnek.
Elküldték a srácot, nem csoda, azóta na mit dolgozik???
Energiagyógyász!!!!
Hát, aki vele gyógyíttat...
Nem kell elhinni, ez a gyerek se volt komplett.
Szia! Ezek a lények valóságosak, gonosz lelkek, démonok, de nem kell tőlük félned, mert Jézus Krisztus nevének hatalma van felettük. Hívd segítségül őt, ha bármikor ilyet érzel és el fog múlni. Akár kimondott szóval parancsolj rá az ilyen lelkekre, hogy távozzanak Jézus Krisztus nevében. Jézus minden bűnöd magára vette és úgy halt meg érted a kereszten, minden bűnöd büntetését elszenvedve. Azt akarja, hogy életed legyen, örök életed és bővölködjél. Azt mondja az Igében: "Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk." Ha megtartjuk az ő beszédeit (amiket a Bibliában találunk), akkor az ő Szent Lelkét ígéri nekünk, hogy az lakozzon bennünk és így mi is Jézusban legyünk. Ennél nagyobb biztonság nincsen. Ha meg akarod ismerni őt, közel akarsz kerülni hozzá akkor kezdj el imádkozni, beszélni hozzá egy elkülönített időben és ő hallgatni fogja mit mondasz neki. Kérd, hogy tanítson meg imádkozni. Az igazi ima nem unalmas, hanem olyan érzés mintha igazán élnél. Azt ígéri az igében, hogy ha teljes szívünkből keressük, akkor megtaláljuk Őt. Isten új teremtéssé akar tenni bennünket, azt akarja, hogy lelkileg újjászülessünk, megismerjük Őt, az Ő akaratában járjunk és hogy magával vihessen a mennybe amikor majd visszajön megítélni a világot.
Itt egy vid ha tudsz angolul:
http://www.youtube.com/watch?v=E5xEmHwXr5AU
(a többi videjoa is nagyon jó a srácnak, nekem megváltoztatta az életemet.)
Ez pedig mindent elmond, az előadó eljutott az okkult világ legfelső szintjeire. :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!