Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Múlthéten elveszítettem a...

Múlthéten elveszítettem a munkám, azóta csak ülök itthon és összeszek midnen hülyeséget. Veletek is volt ilyen, hogy bánatotokban zabáltatok? Hogy állítsam le magam?

Figyelt kérdés

Minden nap mondom, hogy holnaptól kész, de egy hete csak bezabálok minden nap, jelen pillanatban ez legnagyobb örömöm. Ma is megettem már 2 pogácsát meg egy lekvároskenyret. Peidg amúgy nem sozktam ilyeneket enni. MOndjuk az is igaz, hogy vissza kell fogjam a költekezést, így nem jut minden napra hús, gyümölcs. Zöldseget enni magában meg nem valami felemelő.

Félek, hogy visszahízok, rá se merek állni a mérlegre, tuti vagy 2 kilót felszedtem. Mellette még menstrálok is, így mégnehezebb visszafojam magam.

Nektek is volt ilyen? hogy állítsam le magam?

2013. júl. 9. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne ülj otthon. Menj sétálni, ki a szabadba (erdő nagyon kellemes ilyenkor, vagy strand). Igyál sok folyadékot (víz). Persze ez csak tűzoltás, érzelmi alapon eszel, ettől kellene megszabadulnod, de ez csak úgy lehet ha dolgozol magadon. Tűz ki magad elé célokat, amiért lelkesedni tudsz, az majd erőt ad.
2013. júl. 9. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem most a diétád legyen a legkisebb gondod, szerezz ismét munkát, utána ráérsz az alakoddal törődni. FOntossági sorrend!
2013. júl. 9. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Munkahelyet nem fogsz úgy találni, hogy otthon ülsz a négy fal között. Ahhoz ki kell menned az utcára, ismerősökkel beszélni, akiktől kaphatsz infót, ill. figyelni a hirdető-táblákat, vagy kirakatokba kitett hirdetéseket, újságot venni, stb. stb.

Másrészt, ha egész nap csak otthon ülsz és ráadásul a kényszer-evésbe menekülsz, valóban elhízol, aminek könnyen lehet az a következménye, hogy két jelentkező közül azért nem téged vesznek fel, mert "elhízott tehén" nekünk nem kell! Már bocsi, de sokszor a megjelenés sajnos fontosabb, mint a valódi, tárgyi tudás! Hát figyelj oda az alakodra, inkább fuss, meg erőnléti edzés, stb. stb. mint a mértéktelen, önpusztító, önsajnálkozó, kényszer-evés.

2013. júl. 9. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha otthon vagyok és nincs semmi dolgom akkor én is zabálok de ha máshol vagyok és elfoglalom magam elfelejtek enni. Azt tanácsolom hogy menj ki mozogj, próbálj lelkileg felkészülni egy esetleges új munkára. Járd a várost hátra találsz valami munkát.
2013. júl. 9. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ismerős.

De kolbász és uborka, sonka van itthon, fura lenne elcsábulni egy pogácsára. 1. felmerülő kérdés lenne: ez hogy került ide? :D

Állatokat eszünk, nem tudom pogácsát, kenyeret miért tartasz otthon. Pénz, pénz.. mennyi most a zöldség kilója? Az élet addig nem lesz igazán felemelő, amíg a szellemi felemelkedést el nem érjük. Így vagy maradnak a drogok (étkezési függőséget okozó megfelelőik: a tejtermékek, glutén (búzaliszt) és a cukor). Vagy mégis a rendes ételek evése (pótcselekvésként is) és valami kis önkontroll beleépítése az életbe : /

Sok sikert kívánok!

2013. júl. 9. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!