Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy rámásznák:/ hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy rámásznák:/ hogy állítsam meg magam?

Figyelt kérdés
Van egy barát-nőm vagy hogy mondjam tehát tudjátok ezek a fiú lány barátságos hülyeségek, amit én tényleg nem tudok felfogni...persze szerintem is működik valamennyire , mert tényleg nagyon jó a viszonyunk egymással , de most adódott egy olyan dolog, hogy együtt megyünk majd ide oda , mintha a barátnője lennék:D értitek? Minden hova engem akar vinni stb , és én is szívesen vagyok vele, de majd most a héten is együtt megyünk valahova , és sokat beszélünk a szexről mindenről, mintha tényleg a barátnője lennék mindent elmond nekem, én is neki. Viszont félek ,hogy bár nem az esetem (pedig jó csaj) akkor is rámásznák csak úgy reflexből , és azért is mert nem tudom eldönteni ,hogy ő mit szólna hozzá, mert még az sem kizárt, hogy ő is benne lenne. És a kételyek miatt nem tudom mit csináljak:D 4-5 hónapja nem szexeltem, és már nagyon rám férne , de viszont lehet nem akarnám elrontani ezzel ezt a jó viszonyt, tehát az első kérdés, hogy szerintetek azért próbáljam meg? vagy próbáljam meg ne meg próbálni? Mert lehet többet rontana mint használna?. Sajnos eléggé leszarom az ilyen dolgokat, de ez most tényleg olyan kapcsolat ami lánnyal még nem volt nekem mintha a haverommal lenne , de azért mégis csak pinája van és hát nem tudom mi lenne a vége 20/f
2013. jún. 24. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennél jobban nem tudod elrontani, a "friendzone" a legmélyebb gödör amibe férfi mehet (Bár nem ismerlek személyesen, és a teljes történetet sem.)

Legyél vele őszinte, ha nem akar tőled semmit, akkor miért pazarlod rá az idődet? Ha látsz "jeleket", akkor pedig menj a csókért... Ha sikerül, akkor király. Ha nem, akkor meg max annyi, hogy nem tekint rád barátként.

Csak nyerhetsz :)

(Ha nincs rá alkalmad, csak mond meg neki, hogy nem akarsz a "barátja" lenni.)

2013. jún. 24. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Tehát a kérdés az, hogy:Akarod-e használni őt és aztán ő akar e majd használni téged?Körülbelül ennyire degradálódna le ez a kapcsolat.Nehéz ezt összeegyeztetni igaz?

Igen jól gondolod, ez nem túl jó ötlet abban az esetben, ha ez a kapcsolatotok rovására menne.Nem tudom mennyire vagytok érettek ahhoz, hogy a kettőt külön tudjátok választani.

De ha nem megy, akkor az tényleg a kihasználtság érzetét fogja kelteni.És ez tönkreteheti a "barátságotokat" teljesen.És lassan eltávolodtok egymástól.

Ha tárgyként tekintesz rá és csak használni akarod, akkor ne lepődj meg azon ha tönkre megy ez a kapcsolat.És ugyanígy az ő részéről is, ő se lepődjön meg ezen.

De ha már beszéltetek a szexről, akkor lehet külön tudnátok választani a kettőt.De miért nem beszéltek erről is?

Nem lenne egyszerűbb?

A válasz:nem.

Ez nem is lesz egyszerű.Mert most még tisztelitek egymást.

De ha megtörténne az amin agyalsz.Akkor már nem éreznétek magatokat annyira jól.Legfeljebb elhitetnétek magatokkal.

Azt tanácsolom ne akarj lefeküdni vele.Ha csak nem érzel pusztán szexuális vágynál többet.

Lehet, hogy menne mindkettőtök részéről.De ennek az lenne a vége, hogy eltávolodnátok egymástól.Mert érzelmek nélkül még erősebb a kihasználtság érzése.És ennek most pont az ellenkezője lehet.

Ha most megkérdeznéd a lányt, lehet azt mondaná "ok".Lehet kérdezni sem kellene.De az biztos, hogy most szex nélkül több ez a kapcsolat mint amennyi lehet ha lefeküdtök egymással.

Szenvedély és érzelem nélkül csak tárgyilagossá válna a kapcsolatotok és eltűnne az energia ami eddig a köztetek levő megértést szolgálta.

2013. jún. 25. 00:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) megfontolom
2013. jún. 25. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!