Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek érezni iránta valamit....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek érezni iránta valamit. Hogy állítsam meg a folyamatot?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet. Nem akarom. Még nem alakult ki semmi komoly bennem, én sem tudom, hogy mit is érzek iránta. Lehet hogy valójában nem is zúgnék bele. Mégis félek. Hogyan állíthatom meg?
2013. jan. 21. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megválaszolni. Valami akadálya van a dolognak?

Ha nem akarsz valakibe belezúgni, a legjobb megoldás, ha mással foglalkozol... én úgy szoktam. :)

2013. jan. 21. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Látom önsajnálat és a szinház ezerrel működik..
2013. jan. 21. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Sehogyan. Ezt sajnos már réges-rég elhatároztad magadban, ha már tudatos is a dolog, akkor nincs mit tenni. Mellesleg miért is ne akarnál beleszeretni? Nincs semmi gáz abban.
2013. jan. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!