Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy állítsam le a srácot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állítsam le a srácot, hogy a szex ne legyen témája?

Figyelt kérdés

nemrég óta a barátom.

voltaképp még alakul a dolog, hogy mi lesz ebből.

de ez a témája már lassan nekem kellemetlen, sőt megalázó.

pl amikor mondtam neki, hogy szokott hiányozni, hogy írjon, ha nem vagyunk együtt, erre megerőltette magát és írt. megírta hogy kíván...

nekem már olyan elegem van ebből. de amikor neki mondom, mindig azzal jön, hogy ez természetes és jóhogy ezt érzi.

szóval ha leoltanám, még neki állna feljebb.

2012. aug. 14. 18:44
1 2 3
 1/23 ASOT ***** válasza:
ez a dolog, ez már személyesen történik személyesen mondja?
2012. aug. 14. 18:46
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjunk te olyan 15-16 lehetsz, a pasid meg 20 vagy afelett van...
2012. aug. 14. 18:49
 3/23 A kérdező kommentje:

20 vagyok, ő meg 25. mert ez ugyan mit jelent?

amúgy személyesen is, mindenhogy mindig a szexhez lyukad ki :(

2012. aug. 14. 18:55
 4/23 A kérdező kommentje:

azt sem tudom, ha szólok neki, hogy ez engem kellemetlenül érint (szépen kifejezve magam)akkor azt csupán nyávogásnak fogja e titulálni.

de ha határozottan leoltanám, meg úgy venné, hogy nem akarok tőle semmit.

2012. aug. 14. 18:57
 5/23 ASOT ***** válasza:

nincs más téma az a baj. Unalom van....nem tud semmi másról beszélni, eddig terjed ki az értelmi szintje.

Amiről meg esetlegesen, lehet h beszélgetne azt ugy gondolja téged nem érdekel.

Egyszerűen mond meg neki, hogy hanyagolja ezt a témát.

2012. aug. 14. 18:57
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miről szeretnél vele beszélgetni, divatról, celebekről, politikáról??? Most van ereje teljében, dúlnak benne a hormonok, természetes, hogy a szex jut veled kapcsolatban az eszébe. Szerintem ti rohadtul nem illetek össze, egymás idejét raboljátok, keressetek mindketten magatoknak mást.
2012. aug. 14. 19:05
 7/23 A kérdező kommentje:

ha ezt egyszerűen így megmondom neki, köv. kérdése: miért.

és megintcsak a szexről fogunk beszélni, hogy én akarom e, ha nem miért nem, ha elmondom én dramatizálok mindent túl.

szóval ez pont téma gerjesztő egy mondat volt.

2012. aug. 14. 19:05
 8/23 A kérdező kommentje:
amúgy én szeretném vele a szexet, de szabályosan ez fúj nekem visszavonulót, hogy csak ezen van.
2012. aug. 14. 19:06
 9/23 anonim ***** válasza:

Általában úgy szokott lenni, hogy egy 15 éves kiscsaj kiír ide egy kérdést, hogy mit csináljon, mert a pasijának állandóan a dugáson jár az esze. Aztán kiderül hogy a barátja huszon egynehány éves,és csodálkozik a kislány, hogy nem értik meg egymást.

De akkor én kérek elnézést.

2012. aug. 14. 19:08
 10/23 A kérdező kommentje:

nekem nem az a gondom, hogy a szexen jár az esze, hanem, hogy CSAK a szexen jár.

pl simán ráér, nem is akar velem találkozni, de találkozhatnánk, sétálhatnánk, akármi, de nem, hanem mindehelyett benyög egy ilyen üzenetet.

én meg itthon, hogy ráérek ennyit kapok és pont.

legszívesebben visszaírnék, hogy menjen a francba.

2012. aug. 14. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!