Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm kezd ribanc lenni. Hogyan állítsam meg?
Egyrészt irigylem az a vén tatát, aki kefélheti a barátnődet. Őszinte vagyok legalább, sokan nem vallják be, de igazából minden egészséges férfi ezt gondolja magában.
Másrészt meg úgysem tudsz semmit sem tenni ellene, minél jobban erőszakoskodsz, hogy álljon le annál jobban fogja csinálni, főleg, hogy ebben a gyerekes, lázadós tini korszakában van.
21/F
Én 27éves vagyok. Semmi gerontofil nem lenne abban, ha egy 17éves lánnyal szexelnék. Más kérdés, hogy nem tenném, de szerintem szex terén ezzel semmi gond sincs.
Ami a nagyobb gond, hogy te ítélkezel. Lehet a többi barátnője is ilyen volt mint te. És akkor megértem, hogy miért nincs rátok szüksége. Egy barát támogat amikor bajban vagy, és nem előtte ítélkezik...
Sehogyse állítsd meg, az ő élete, az ő gondja.
Megjegyzem én sem jöttem ki soha az ilyen hülye kiscsajokkal akik állandóan pletykálnak és mindennel el vannak foglalva, csak azzal nem, amivel kéne.
mi kozod van hozza,hogy eli az eletet???
nem tetszik,amit csinal???akkor szakitsd meg vele a kapcsolatot,lepj tovabb,ennyi...
ha ot nem erdeklik a regi baratnoi,akkor te miert futkosol utana???feltekenysegbol???vagy lepattanozol mellette,a neki nem kello fiuk kozott???
vagy csak irigyled,hogy neki tapasztalt pasija(i)vannak,mig neked csak a takony 16-18evesek jutnak???
irigynek lenni nem egeszseges pici lany...
Figyelj az a legegyszerűbb ha ráhagyod !
Figyeld meg előbb utóbb ráfog jönni magától hogy nagy hülyeséget csinált és akkor fog majd neked sírni ...
Nézd az egészet ölbetett kézzel és meglátod te fogsz nyerni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!