Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális vagyok? Szerintem...

Normális vagyok? Szerintem már kezd nagyon betegessé válni, amit művelek. Le kéne állítsam magam?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Van egy 26 éves nővérem-édes tesó-,akinek pedig egy 7 hónapos kislánya.A nővéremmel nagyon jó a kapcsolatom,és a férjével is,a kislányukat pedig nagyon szeretem.Közel lakunk egymáshoz,kb.15 perc tömegközlekedéssel.A nővérem magyartanár,kedden-csütörtökön eljár egy kisfiút tanítani,délután.Ilyenkor mi vagyunk a babával,anyu meg én,és este jön apukám is.A baj konkrétan annyi,hogy én mindig azt számolgatom mikor látjuk a bébit.Füzetet vezetek arról,hogy mikor láttuk.Sőt,kérdezem a szomszédot is,hogy mikor látta az unokáját és úgymond örülök,hogy ritkábban látja mint anyum,le akarom győzni őt ebben.Pedig amúgy aranyos nő,és szeretem,meg segít mindenben.Amikor a kislánnyal vagyok azon tépelődöm,hogy mikor fogom legközelebb látni,pedig mondom,jó a kapcsolat,bármikor láthatom.Csomószor kitalálok valami programot,hogy menjünk el ketten valahová a nővéremmel,hogy a szüleimmel legyen a baba,foglalkoztatni akarom őket.Fogalmam sincs,miért,mert ők elfoglalt emberek,dolgoznak,sokat utazunk,tehát tevékenységben nem szenvednek/szenvedünk hiányt.És ezt úgy,h. kedden-csütörtökön vele vagyunk,plusz ált. még heti egyszer,hétvégén vagy bármi,most is háromra várjuk őket.Miért csinálom ezt?
2013. márc. 15. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem cuki vagy. Ha 10 evvel tobb lennel, megkernem a kezed.
2013. márc. 15. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs benne semmi rossz vagy elítélni való.Gyerekkorában mindenkinek volt valami hóbortja. Inkább ez legyen,minthogy azon morfondírozz, hogy gyerekes pasival hogy költözz össze (nem rég volt ilyen kérdés)
2013. márc. 15. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy beteges. Én majdnem egy tízessel idősebb vagyok, de a keresztgyerekkel (és tesójával) vagyok úgy, hogy mihelyst tehetem megyek, és olyan rossz amikor el kell jönnöm. A kisgyerekek olyan meghitt hangulatot tudnak varázsolni, főleg így, hogy csak látogatóba megyek, aztán otthagyom az anyjára a gondokat :)
2013. márc. 15. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Mert nagyon unatkozol.
2013. márc. 15. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Ébredező anyai ösztönök biztosan. :-)

Nincs ezzel semmi baj.

2013. márc. 15. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan elsiklanak afelett, hogy füzetet vezetsz róla, és örülsz, ha a szomszéd ritkábban látja az unokáját.

Miért vagy ennyire kárörvendő?

2013. márc. 15. 13:19
 7/8 anonim válasza:
Szia. A te elmondásodhoz hasonló érdekességei vannak a barátnőmnek is, nem kell megijedni én ezt mondom ennyi információ alapján. Azzal magyaráznám ezt a dolgot nálad, hogy nagyon megörültél a kislánynak, feltételezem jó a hangulat a családban, nővéredékkel, most meg még inkább. A baba mindenkiből kihoz egyfajta cukiságot, mindenki kedvesebb és finomabb a családdal ez idő alatt. Nem mondom, hogy máskor nem. Te így mutatod ki, hogy nagyon örülsz, hogy ő van, nagyon örülsz, hogy a szüleid is szeretik a kicsit, ezt még akarod mélyítgetni úgy a te és a babutyi viszonyát, minta szüleid és babutyi viszonyát. :) Ez eddig oké, de viszont a direkt programbevezetés és füzetvezetés kicsit már sok. Próbáld meg magadra erőltetni, hogy leszokj ezekről, nézd meg a családi programokon, melyeket nem te "hozol össze", hogy a szüleid így is szeretik az unokát, és nem szükséges, hogy te még a szabadidejükből levágj azért, hogy megint a babával legyenek. Továbbá elég sokat találkoztok gondolom, gondolj arra, hogy lehet jobb, ha a baba a szüleivel van és nem túl gyakran a család többi tagjával. Persze nem eltiltásról beszélek, hanem ha már külön család, megéri megvizsgálni, hogy mennyire gyakori a közös programjuk veletek. Én azt ajánlom keress magadnak egy jó könyvet, sorozatot, tanulj vagy keress játékot, esetleg barátnőt, barátot és hagyd, hogy kicsit másfelé koncentrálj. Sokban rajtad múlik, ne légy elfogult! Az a babutyi nem szalad el, ne félj! :) L/20
2013. márc. 15. 13:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Amit a hetes válaszoló írt:

Tényleg jó a hangulat meg nagyon szeretem a babát,és igazából minden babát nagyon szeretek,ez már régen is így volt.De itthon is szeretek lenni,szóval nem az van,hogy menekülök a nővéremékhez,mert ott jó a hangulat,itthon is jó.A szüleim is és én is sokat látjuk,és a baba nagyon szeret minket,meg már volt nálunk hosszabb időre is,ezért nem értem miért csinálom ezt.

2013. márc. 15. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!