A férjem viselkedése kiakaszt, megsértődik, és hiába kérek bocsánatot levegőnek néz, ha én nem próbálnék békülni szerintem hetekig nem is szólna hozzám?
Szerintem sem tekint magával egyenrangúnak, ebben "éli ki magát", hogy ezzel érezteti veled a saját felsőbbrendűségét, és úgy csinál, mint ha neked kötelességed lenne naponta százszor bocsánatot kérni.
Tudod mikor? Egyszer sem kérnék tőle semmiért sem bocsánatot, ha ő ilyen nyakas tud lenni, azzal már ő is megbántott téged ezerszer, majd várd meg, ő mikor kér ezek miatt bocsánatot tőled?
Lehet, hogy igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy hosszútávon nem maradnának vele.
Én azért még próbaképpen megcsinálnám: ha megbántottam, akár bocsánatot kérek tőle, akár nem, úgy csinálnék, mintha minden rendben lenne. Vidáman fütyörésznék, dúdolnék, ha szól hozzám, válaszolnék, egyébként pedig úgy csinálnék, mintha ott sem lenne = én nézném őt levegőnek. Vajon meddig bírná szó nélkül???? :))))
Ez kicsit ilyen lelkiterror-light kiadásban.
Itt is vannak viták, hogy 1-2 napig nem teljes a kommunikációnk, de egyikünk sem nézi levegőnek a másikat, azért vagyunk felnőttek, mert felelősséget vállalunk a tetteinkért, és ha hibáztunk, akkor beismerjük, és továbblépünk.
A férjed meg egy hisztis óvodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!