Szerintetek helyes a szuleim viselkedese?
Valószinüleg a szüleidnek az nem tetszik, hogy nem vagytok házasok, és mégis terhes vagy.
Szerintem nem helyes a viselkedésük, de ettöl semmi nem változik.
Ha a barátod szüleivel kijöttök, az jó dolog.
De ettöl függetlenül jobb lenne teljesen külön költözni és a saját otthonotokban élni. 26 èvesen már nem kellene foglalkozni azzal, hogy a szülök mit mondanak.
Nem tudom helyes-e? Nem inkább az a kérdés "Miért is tesznek ki a szüleim?"
Arra már több ok is lehet:
-26 évesen velük laksz de közben tettél azért legyen saját házad/albérleted?
- 26 évesen segítettél otthon munkával/pénzel, esetleg van valami kiborító a stílusodban/kapcsolatotokban/számukra nehezen tolerálható szokásod?
- Egyáltalán ismerik/kedvelik őt? (nem hiszem)
- Nem szoktatok mindig balhézni, veszekedni, szétmenni/összejönni kéthetente, hogy ezt unták meg a szüleid s ezért nem tartanak alkalmasnak ebeb a kapcsolatba szülni?
- Egyáltalán milyen emberek a szüleid, szeretik a gyerekeket? Akarnak unokát?
Mert aki akar az se biztos, hogy 50-60 évesen jól viseli egy baba éjszakai sírásait, ahhoz már öregek, meg lehet hely/pénz sincs rá.
Egyáltalán csak bejelentetted aztán vártad gratuláljanak s tartsanak el?
Ezek a fura dolgok szerintem s nem biztos, hogy a szüleidben van a hiba.
Mert megkeseredett rossz szülők a szüleid sajnos... Nem tudom, hogy lehet ezen túl lépni,de legalább tudod és megjegyzed egy életre, hogy a saját szüleidre nem számíthatsz....
Szerencse, hogy az anyósodéknál lehettek,velük próbálj jóban lenni és vigyázzatok magatokra a pároddal...A szüleiddel meg redukáld le minimálisra a találkozást és a vitákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!